DÜRÜST Öğür Edirne İl Başkanı İba, Ankara’da ziyaretlerde bulundu

AK Parti Edirne İl Başkanı Sarih İba, Çömlekköy Barajı’nın ihalesinin bu yıl yapılacağını bildirdi.

İba yaptığı mukayyet açıklamada, YANLIŞSIZ Fırka Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılmak amacıyla gittiği Ankara’birlikte Reisicumhur Recep Tayyip Erdoğan’la görüştüğünü belirtti.

Çömlekköy Barajı ile ilgili çiftçinin murat ve dileklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiğini ifade eden İba, şunları kaydetti:

“İhalesi bu sene yapılacak Çömlekköy Barajı, havza üreticisine ve kente iri ulama sağlayacak. Gelişigüzel konuda olduğu üzere Edirne amacıyla önemi balaban olan bu projede bile desteklerini esirgemeyen Cumhur Reisi Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ekincilik ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Edirne’miz gelişmeye devam edecek.”

Edirne’üstelik devam eden ve planlanan projelerle ilişik üstelik görüşmeler yaptığını belirten İba, şöyle devam etti:

“Bilgisizlik ve Spor Icra Vekili Yardımcısı İhsan Yakın Baydaş’ı görüşme ederek Lalapaşa, Havsa ve Yenikarpuzlu belediyelerinin yıpranmamış yatırımları ve Edirne gençlerinin ihtiyaçları ile ilişkin taleplerini ilettik. Hazne ve Maliye Vekil Yardımcısı Mahmut Gürcan’ı üstelik ülfet ederek kent ekonomisi karşı fikir alışverişinde bulunduk.

DSİ Genel Müdürü Lütfi Akca’yı dahi ziyaret ettik. Bu sene ortamında Büyükoğünlü Göleti gövdesi tamamlanacak ve 1170 dekar kayran sulamaya açılacak. Lalapaşa 1 ve 2 göletlerinin ödeneği amade. Andıran aynı zamanda ihalesi yapılacak. Şiddetli uğurlu olsun.”

Share: