Dünya Yegân-Tuhaf Çiftler Bocce Şampiyonaları’nda ikinci eliminasyon yarışları sona erdi

Mersin’de düzenlenen Dünya Tekler-Anlaşılmaz Çiftler Bocce Şampiyonaları’nda (Raffa-Volo) ikinci eliminasyon müsabakaları tamamlandı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, Bilgisizlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Toroslar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen organizasyonun eliminasyon yarışları Toroslar Bocce Tesisi’nde yapıldı.

Volo disiplininde erkeklerde etap, röle, yegâne geleneksel, çift geleneksel, şişko ve zer nokta kategorilerinde, raffa disiplininde kadın ve erkeklerde yegân, çiftler, anlaşılmaz çiftler ve kızıl yasakçı kategorilerinde yapılan şampiyonanın gâh müsabakaları de bocce tesisinin yanındaki uçan top salonunda gerçekleşti.

Mehmet Duygusal ve Burak adını serencam 8’e yazdırdı

Voloda aşama kategorisinde yarışan milli bocceci Mehmet Birey Mümasil, çeyrek finale yükseldi.

Mehmet Duygusal, rölede birlikte savaş ettikleri Burak Altay’la dahi adlarını sonuç 8’e yazdırdı.

Volonun değerli yasakçı sınıfında çalma döken Emre Mecit ise organizasyona veda etti.

Bocce Milli Takımı’nda voloda Mehmet Duygusal Yakın, Burak Altay, Mehmet Karataş, Şinasi Seleciler ve Yılmaz Duran ile raffada Baharat Çil, Sevilay Gezli, Çizi Sayak, Rukiye Varol, Oğuzhan Turhan, Ahmet Soğurgan, Çokluk Balkır ve Erdal Kantemir, yarın gerçekleşecek üçüncü eleme müsabakalarında takat sınırı sergilemeye bitmeme edecek.

İki disiplinde 37 ülkeden 52 takım ve yaklaşık 400 sporcunun madalya mücadelesi verdiği organize, 5 Kasım’üstelik sona erecek.

Share: