Dr. Ağır: Bağımlılıklardan titreşim terapileriyle sıyrılmak kabil

Toptan salgın döneminde bireylerin sağlıklarına daha çok ehemmiyet vermesi, kişiselleştirilmiş tıp uygulamalarına olan ilgiyi artırdı. Konuyla ait değerlendirmelerini paylaşan Koşuyolu Titreşim Kurucusu Dr. Mürsel Güç, “Alıngan tıp adına anılan ve sağlıkta inovasyonun yıpranmamış itici gücü haline dönüşen yöntem, tedavilerin bireylere özel benzeri biçimde tamamlanmadığında muvaffakiyet oranının düştüğü varsayımına dayanıyor. Bu modelde kişilerin sağlık risklerini etkileyen kalıtım bilimi, fenotipik ve çevresel faktörlerin belirlenmesine odaklanılıyor. Bu modeli, bilimsel temellere raci bio-titreşim uygulamasıyla bağımlılıktan firar, dimdik kilogram ödeme ve ruh bilimi detoks kabilinden alanlarda kullanıyoruz. Rezonans terapileriyle bağımlılıklardan kurtulmak tür” dedi.

Tamamlayıcı ve mütenavip tıp pazarının 2027’ye kadar her yıl yüzdelik 20 büyüyeceği adisyon ediliyor. Global salgının insanları sağlıkları üzerine daha duygun arkaç getirdiği bilinirken, Deloitte’un o dönemde gerçekleştirdiği bir soruşturma, sayıları her an mütezayit aynı grubun sağlıklarını tutulmak ve zindeliklerini kontrol etmek üzere teknolojiye başvurduğunu gösterdi. Fiziki ve can sağlıklarına artık ilgi gösteren erler, sağlıkta yıpranmamış yaklaşımların popülerlik kazanmasına dahi katkıda bulundu. ResearchandMarkets raporunda küresel tamamlayan ve almaşık tababet pazarının 2021’dahi 100 milyar barajını aştığı görülürken, pazarın 2022-2027 döneminde yüzdelik 20,8’lik almanak mürekkep tahaccüm oranıyla 2027’bile 315,5 bilyon dolara ulaşacağı hesap edildi. Tamamlayıcı ve mütenavip tababet pazarında birlikte çok uluslu vezneci JPMorgan’ın “afiyet inovasyonunda bakir trend” kendisine tanımladığı kırılan tıp uygulamaları öne imdi. 1970’li yıllarda tababet doktoru Franz Morell tarafından mevcut bio-titreşim, bir tane ilaçla geçerli bir mümasil namına hastaların bilcümle hikayesine makul kendisine tasarlanan tıbbi tıpkısı modeli tanımlayan kırılan tıp uygulamaları ortamında engelleyici ve bütünsel bire bir yöntem adına dikkat çekti.

“ÖNEMLİ OLAN KÖKEN PROBLEMİ TEMIN ETMEK”

Geleneksel uygulamaların hep amacıyla bir reçeteyi bereketli sonuçlar çekmek üzere kullanmayı önerdiğine dikkat calip Dr. Mürsel Çetince, “Eseme çerçevesinde düşündüğümüzde hepimiz eksiksiz bireylerin tıbbi hikayeleri ve kişiye arpalık diğer faktörlerle farklılaştığını, aynı reçeteden tıpkı ferah sonucu beklemenin kavi kabil olmadığını görürüz. Bio-titreşim terapileri, uzman doktor, ruh bilimci ve diyetisyenlerin gözetiminde, kişilerin hikayelerinden yola çıkarak kişiye özel bir düzelme yolu sunuyor. Bundan 50 sene önce tababet doktoru Franz Morell marifetiyle mevcut ve hareketlilik mühendisi Eric Rasche vasıtasıyla geliştirilen bio-titreşim, total bire bir tıp uygulaması namına akseptans ediliyor. Bireyin bedeninde enerji sırf değişimlerin ortaya çıkmasıyla, buyuru isteyen kontrolü edisyon durumların kontrol altına alınması amaçlanıyor. Bu noktada bio-rezonansın bildirme çok kâr sağladığı konu, bağımlılıklar adına öne çıkıyor. Koşuyolu Rezonans yerine rezonans terapisi yöntemiyle danışanlarımızın sigara, ispirto bağımlılıklarında ve yiyecek bozukluklarında derman kullanmadan tedavinin yolunu sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

TERAPİLER 50 DAKİKALIK SEANSLARDAN OLUŞUYOR

Bio-titreşim terapilerin 50 dakikalık seanslar halinde, çıkar yol kullanılmadan yürütüldüğünü ve elektromanyetik titreşimlerle enerji bazlı tadilat yapmayı hedeflediğini dile getiren Dr. Mürsel Güç değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Rezonans terapileri danışanların günlük yaşantılarını hırçın etkilemiyor. Hepsi bilirkişi hekimlerden, fizyoterapistlerden, klinik psikologlardan ve diyetisyenlerden oluşan kadromuzla gerçekleştirdiğimiz bu terapiler, kişilerin ateş alışkanlıklarından kurtulmasına bap aralıyor. Titreşim sağaltım yöntemi yalnızca bağımlılıklarda değil, hastalıkların iyileşmesinde ve ruhsal gerilim yönetiminde dahi kullanılıyor. Bir danışan bize başvurduğunda, şikayeti yekpare eksperlik alanlarındaki ekibimiz yoluyla değerlendiriliyor ve kişiye yeryüzü akla yatkın öğün haritası çiziliyor. Şimdiye dek 240’ın üzerinde danışanın yaşam kalitesini yükselten uygulamalarımızla ülfet etmek isteyenleri, Üsküdar’daki adresimize bekliyoruz.”

Share: