DOĞRU Parti’li İleri, Batman’da “2023’e Akilane Site Buluşmaları” programına katıldı Açıklaması

YANLIŞSIZ Fırka Genel Komutan Yardımcısı Ömer İleri, geçmişe ehil çıkan ama tıpkı zamanda de yüzünü geleceğe dönmüş bire bir öğür olduklarını vurgulayarak, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerine dahi canla başla hazırlanıyoruz.” dedi.

Batman’birlikte ayrımsız otelde düzenlenen “2023’e Akla Yatkın Site Buluşmaları” programına katılan İleri, burada yaptığı konuşmada, SELIM Tümen teşkilatlarının seçme antlaşma sahada ve vatandaşının beraberinde olduğunu söyledi.

Dünyanın yetişkin sınamalardan geçtiği aynı süreçte Türkiye’nin bu sınamaları uygun tıpkı şekilde yönetmekle kalmayıp tıpkı zamanda yüzünü geleceğe dönebildiğini kaydeden İleri, 20 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde DOĞRU Parti hükümetlerinin budun hesabına çokça kilolu kazanımları hayata geçirdiğini belirtti.

İleri, şöyle konuştu:

“Vesayetin sonlandırılması, hürriyet alanlarının genişletilmesi, sağlıktan ulaşıma altyapı noktasında gösterişli atılımların hayata geçirilmesi, dış satım rekorlarının kırılması, milli eğitimde evrenselleşmenin sağlanması, terörle mücadelede eskimemiş konseptlerin ortaya konulması ve bu istikamette üstelik başarı elde edilmesi, yerel enerji kaynakları noktasında kullanılmamış tespitlerin yapılması ve bu tespitlerin ekonomiye kazandırılması. Bunlar degaje yelpazede elde ettiğimiz kazanımların yalnız bazıları. YANLIŞSIZ Tümen adına geçmişe erbap çıkan ama bir zamanda birlikte yüzünü geleceğe dönmüş aynı partiyiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023 seçimlerine dahi canla başla hazırlanıyoruz.”

Türkiye Yüzyılı’nın neye benzeyeceğini yolmak amacıyla geçtiğimiz beş altı haftada yapılanlara bakılmasının ehliyetli olacağını aktaran İleri, “Türkiye Yüzyılı anlayış toplantısının hızlı hızlı akabinde milli düşüncesiz cihazımız olan Togg’u üretim bandından indirdik. Esasen strateji fail hafta dünyanın dar balaban barajlarından Yusufeli Barajı’nın açılışını gerçekleştirdik. Kızılelma insansız çekişme uçağımızın ilk uçuşunu yapmasına baş başa tanık olduk. Domestik enerji kaynakları noktasında ise dönem geçmiyor ki domuzuna aynı vukuf almayalım.” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin takip eden değil izlem edilen aynı büyüklük olma uğrunda güvenli adımlarla ilerlediğini anlatan İleri, bu gelişmelerin Türkiye Yüzyılı’nın neye benzediğini açık gösterdiğini dile getirdi.

Güvenle yollarına devam edeceklerini dile getiren İleri, milletin ve bu coğrafyanın potansiyelinin faziletli olduğunu bildiklerini anlattı.

Cumhur Reisi Erdoğan’ın liderliğinde imdi koşma vakti geldiğini ifade fail İleri, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye’deki ihtilaf anlayışı Türkiye’nin yakalamış olduğu seviyeden çokça uzak.1950’lerden beri değişmeyen yöntemlerle ve taktiklerle, görüşlerle ve içtihat dünyasıyla akım fail benzeri muhalefetle alın karşıyayız. Yeri geliyor yapılan temas tip yatırıma alın çıkıyorlar. Yeri geliyor devletin en eke organlarına saldırmaktan kafasız durmuyorlar. Bu milletin çap kültürü ve geleneği noktasında bile maatteessüf sıskalık gösteriyorlar. Ortaya koydukları bir vizyonun olmadığını, konkre tıpkı hizmet iddiasının birlikte olmadığını herhangi bir sabık periyot yeniden yine yaşıyor ve görüyoruz.”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için Anadolu 7. Esas Ceza Mahkemesince sunulan mahkumiyet kararına üstelik değinen İleri, “Elan devam etmekte olan ayrımsız hâkimiyet süreci üzerinden düzme bir mağduriyet algısı tekvin için gidildi. Üste bu cali mağduriyet olgusunu Cumhurbaşkanımızın eskiden verdiği demokratlık mücadelesine benzetmeye koruyucu benzeri zihniyeti dahi ibretle izledik. Maatteessüf Türkiye’dahi benzeri aykırılık anlayışı halen hayata geçemedi. Demokrasiler için muhalefet olmazsa olamaz tıpkı prensip. Çokça de heybetli ayrımsız prensip ve ferah işlediği sürece millete hizmet edebilecek ayrımsız umde. Amma Türkiye’deki muhalefet bu noktadan halen çokça uzakta.” diyerek konuştu.

Toplantıya, MKYK üyeleri Orhan Miroğlu, Hüccet Kayatürk, MKYK Yedek Üyesi ve DOĞRU Fırka İnsan Hakları Başbuğ Yardımcısı Fatih Çiftci, YANLIŞSIZ Tümen Batman Mebus Ziver Özdemir, Bitlis Milletvekili Cemal Taşar, Diyarbakır Saylav Oya Eronat, Mardin Mebus Şeyhmus Dinçel, Muş Milletvekili Mehmet Emniyetli Parıltı, İl Koordinatörü Fikret Yıpranmamış ve Batman İl Başkanı Abdullah Akif Bol katıldı.

İleri, kentteki programı kapsamında esnaf ziyaretinde üstelik bulundu.

Share: