Doçent Doktor Işıklı Arslan’dan Duygusal Terane: Aşk Bizim Olsun

Sözleri Akpelin Şen’e, müziği ünlü bestekar Bülent Özdemir’e ilişik olan şarkının düzenlemesini Kerim Erdoğan yaptı. Kuzey Imal etiketiyle sayısal platformlarda yerini düz ‘Aşk Bizim Olsun’ adlı duygusal şarkının görümsetme çekimleri İstanbul’da Candar Köker yönetmenliğinde tamamlandı.

Dr. Aslan, müziğe olan ilgisinin zahir başladığını ise şöyle anlattı: “Hacettepe Tıp Fakültesinde geçmiş yıllarımda Alışılmış Müzik Topluluğu’nun çalışmalarına katıldım. Tıp fakültesinde okurken selektif namına azamet ve kuramlar dersleri aldım ve ud ile ilgilenmeye başladım. Sonrasında birçok saz topluluğunda solist olarak görev aldım.

Görgülü Aslan, “Haz söylemeyi müzikle ilgilenmeyi çokça seviyorum bu dahi aksiyon hayatım ve hep yaşantıma yansımış durumda, müziğin olmadığı bir ortam düşünemiyorum. Hekimlik mesleğini vermek benim bir numara görevim fakat çalgı alanında dahi yazmak istediğim kendimi gerçekleştirmemi sağlayacak projelerim var” dedi.

Hacettepe Üniversitesi İngilizce Tıp mezunu olan Doç. Dr. Aydın Aslan, Ortopedi ve Travmatoloji hekimi ve İstanbul Bakırköy’de kişi kliniğinde mesleğini sürdürüyor.

Share: