Diyarbakır selen | İçişleri Bakanı Soylu, YANLIŞSIZ Parti Diyarbakır İl Başkanlığında konuştu Açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Darbeciler bile FETÖ’cüler da DEAŞ’çılar üstelik PKK’cılar da iftiracıdır. Onlara en şişman cevabı millete hizmetkarlıkla ve gönlümüzün güzelliğiyle vereceğiz.” dedi.

Bakan Soylu, DÜRÜST Öğür Diyarbakır İl Başkanlığı uğrunda vatandaşlara hitap etti. Soylu, vatandaşların ve Diyarbakırlıların parasını terör örgütüne gönderip burada hizmet yapmayanların bugünkü hizmetlerin açılışına da sabır edememelerinin alışılagelen olduğunu söyledi.

” Herhangi Bir gittiğimiz yerde icap kayyum belediyeler lüzum belediyelerimiz olsun büyük aynı maneviyat içerisinde bakım kervanını ortaya koyuyorlar. Natürel yerine Diyarbakırlı hemşerilerimiz dahi karşılaştırıyor. Ayrımsız mal, geçen devir bize bulunmayan, bu dolaşma iri bir bakım, enfrastrüktür ve üstyapı yatırımı var.” ifadelerini kullanan Aristokrat, yeryüzü önemlisinin dahi belediye başkanları ve ilçe başkanlarının vatandaşa hürmeti olduğunu belirtti.

Hizmetkar ayrımsız anlayışları olduğunu aktaran Soylu, hep bunları görünce silahın gölgesinde siyasete alışık olanların dedikodu yaptığını ve iftira attığını anlattı.

Onların bühtan attığını, gücü yetmeyenlerin gereksiz konuşmaya devam ettiğini dile getiren Soylu, yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı hizmet ve eserlerin açılışlarıyla onlara yanıt vereceklerini kaydetti.

İçişleri Bakanı Soylu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sayın Cumhurbaşkanımız kendisi bile söyledi. Sözde, işte dallar şöyledir, böyledir. Bu ülkede 81 ilde darülfünun açıldı. Diyarbakır’ımızın de Şırnak’ımızın da Hakkari’mizin de Batman’ımızın birlikte çocukları ilkokuldan ortaokula, liseye, üniversiteye kadar bu okullarda okuyorlar. Neden? Hekim, mühendis, hoca, hemşire tevessül etmek ve bu ülkeye, millete, ailesine leziz ve yararlı yavru olabilmek amacıyla. Bizim çocuklarımız, Diyarbakır’ın dahi Şırnak’ın çocukları dahi reşat altınıdır, Cumhuriyet altınıdır. Onların iftiralarını üstelik senelerce onları dağdan kurtardığımız, çocuklarımızı geleceğe ümitli benzeri şekilde taşıdığımız için başlarına soldurmak bizim boynumuzun borcudur. Yarın bile bunu onların başlarına çalacağız inşallah.”

Vakit Kaybetmeden Recep Tayyip Erdoğan’ın değil, Cumhuriyet Altını tarihinde rahmetlik Adnan Menderes, Turgut Özal, Süleyman Demirel, Necmettin Erbakan’ın üstelik bilcümle iftiralarla yüz yüze kaldığını nâkil Aristokrat, onların milletin gönlünde var olduğunu, amma müfterilerin tek antlaşma bu halkın gönlünde olmayacağını dile getirdi.

Soylu, konuşmasına şöyle bitmeme etti:

“Çünkü onların yüzleri üzere gönülleri dahi karadır. Darbeciler bile FETÖ’cüler dahi DEAŞ’çılar birlikte PKK’cılar birlikte iftiracıdır. Onlara yer balaban cevabı millete hizmetkarlıkla ve gönlümüzün güzelliğiyle vereceğiz. Tamam neden korkuyorlar? Yetiştirdiğimiz, yetiştirilen füru birer Cezeri, Veysel Karani olacaklar, ondan korkuyorlar. Mevlana’ya yakışır evlatlar olacaklar ondan korkuyorlar. 6’lı masa fokurduyor. Fesattan bile fitneden üstelik fokurduyor. On Paralık nikbet etmeyin, erte inşallah Cumhurbaşkanımız Erdoğan yine kullanılmamış açacağı hizmetlerle gelişigüzel burada bu hizmet kervanını yürütecek. Ferda inşallah gönlüyle Diyarbakırlı hemşerilerimizle gelişigüzel olacak. Buna amade olduğunuzu görüyoruz. Yarın o miting meydanında o müfterilere gönüllerimizin çokluğu ve coşkusuyla bu arada karşılık vereceğiz.”

Soylu’ya, YANLIŞSIZ Öğür Diyarbakır Milletvekilleri Mehdi Eker, Oya Eronat ve Ebubekir Bal birlikte zevcelik etti.

Share: