dişçi namevcut iki ilçesinde cıvıl cıvıl gaga ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başlandı

diş hekimi sıfır iki ilçesinde müteharrik ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başlandı

TUNCELİ – Tunceli’nin Pülümür ve Nazımiye ilçelerinde gaga ve diş sağlığı mobilize bakım aracı, vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Tunceli Valiliği koordinesinde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından diş hekiminin bulunmadığı Pülümür ve Nazımiye ilçesi üzere oluşturulan aktif hizmet aracıyla ağız ve diş sağlığı hizmeti verilmeye başlandı. 1 dişçi nezaretinde haftanın benzeri haset Pülümür, bir haset üstelik Nazımiye İlçesi’ne revan gaga ve diş sağlığı mobil bakım uzlaştırıcı, vatandaşlara faaliyetler gerektirmeyen diş çekimi, dolgu, kefeki temizliği üstüne hizmet veriyor.

Diş hekiminin bulunmadığı ilçelere verilmeye başlanan hizmetten vatandaşlar üstelik kıvançlı olduklarını söyledi. Nebahat Dursun isimli Pülümür sakini, “İlçemizde yıllardır diş polikliniği yoktu. Tunceli ve Erzincan’a başvurmak zorunda kalıyorduk. Kavşak ve diş sağlığı devingen hizmet uzlaştırıcı hizmet vermeye başladı. Bizler bu hizmetten periferi çokça mutluyuz. Tunceli İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine bu imkanı sağladıkları için teşekkürname ediyoruz” dedi.

Share: