Çukurova Belediyesi Adana Demirspor, ligdeki konumlarından mutlu

Voleybol Misli.com Selatin Ligi’nde savaş fail Çukurova Belediyesi Adana Demirspor’un başantrenörü Mustafa Imge Tevazulu, ligde istedikleri konumda bulunduklarını, bu pozisyonlarını varagelmek istediklerini söyledi.

Tevazulu, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Nihat Geven Tesisleri’nde gazetecilere, ligde oynadıkları 8 maçın 5’ini kazandıklarını, 3 Açıklık Cumartesi günü üstelik deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını bildirdi.

Lige eskimemiş çıkan mızıka yerine, istedikleri meram doğrultusunda bitmeme ettiklerini aktaran Uysal, şöyle konuştu:

“Hedefimiz olan, kendimizce belirlemiş olduğumuz gaye maçlarımızı örtmek bizi fazlasıyla bahtiyar ediyor. Sezonun önceki devresini tamamlayabilmek için 5 maçımız kaldı. Bu maçların içerisinde öz hedefimiz olan, kazanmamız müstelzim maçlar var. Hazırlıklarımız buna bakarak bitmeme ediyor. İnşallah bu süreçte bile alabileceğimiz ekstra galibiyetler olursa bizi sıralama anlamında elan da yukarıya taşıyacaktır. Beklentimiz birlikte bu yönde. Umumi adına baktığımız ahit şu anda hem bulunduğumuz keyfiyet hem dahi yengi anlamında istediğimiz yerdeyiz. Zira ligde galibiyet anne. O yüzden dahi ne büyüklüğünde yengi aşkın olursa o büyüklüğünde yukarıda oluyoruz. Şu dakika itibariyle hesapladığımız yönde ilerliyoruz. İyi durumdayız. İnşallah devreyi de bu şekilde bereketli aynı pozisyonda tutmak istiyoruz. “

“İlk hedefimiz tafsilatlı yıllar bu ligde kalıcı kalkışmak”

Uysal, enfrastrüktür ile ilgili güzeşte sene başlattıkları çalışmaları elan arzulu ayla getirdiklerini anlatım etti.

Takımın Adana için aslında bir içtimai güçlük projesi yerine değerlendirmesi gerektiğini belirten Tevazulu, “Ben anca görüyorum zira bu hem Adana’nın imajı hesabına hem de karı voleyboluna Adana’daki kız çocuklarının yaklaşımı yerine çokça koca.” diyerek konuştu.

Uysal, gücük ve teferruatlı vadedeki hedeflerine ilişik ayrımsız soru üzerine, gerçekçi hedefler koymaya çalıştıklarını belirterek, “İlk hedefimiz etraflı yıllar bu ligde kalıcı olmak amma kurduğumuz mızıka itibarıyla birlikte bu yıl play-off içre olmayı çokça istiyoruz. Bütün çalışmalarımızı bile ona bakarak yapıyoruz. Avrupa’nın elbette kim gerçekçi hedeflerle ilerleyici süreçte olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Çukurova Şehremini Soner Gösterişli ile Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın takıma çokça güç yatırımları ve destekleri olduğunu vurgulayan Uysal, halkın üstelik maçlara bandaj gösterdiğini dile getirdi.

Genel Menajer Tuğçe Keçeli da taraftarın maçlara ücretsiz girişinin sürmesini öngördüklerini kaydetti.

Share: