CHP’li belediyeye ‘nazar boncuklu’ proje tepkisi

CHP’li belediyeye ‘çekmece boncuklu’ proje tepkisi

Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık:

“Ar-Ge çalışmalarını proje diye niteleyerek anlatıyorsunuz”

KIRŞEHİR – Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanlığı, CHP’li Kırşehir Belediyesi tarafından ‘Projelerimizi hepyek hayata geçiyoruz’ başlığıyla sunulan çalışmaları nazar boncuğu ile protesto etti.

Kırşehir Belediyesi vasıtasıyla 31 Mart 2019 seçimlerinde vaat edilen ve 4. yıla girilmesine rağmen tamamlanmayan proje alanlarını gezen Şehir Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık, Ar-Ge çalışmalarını belediyenin proje kendisine halka sunduğunu söyledi. “41 kat maşallah” adını haiz uray projelerini eleştiren Baltalık, “Kırşehir’üstelik CHP ve İYİ Parti ittifakı belediyesi sosyal medya hesaplarından proje açıkladı. Kırşehir halkı ve Ülke Partisi açıklanan projeyi hayretle takip etti” dedi.

İl Başkanı Baltalık, “Ar-Ge çalışmalarını proje adına Kırşehir halkına arz etmek etmek hangi almak. 4 yıl önceki saraka verdiğiniz ve 10 bin metrekare alana yapılacak olan site içi otobüs terminalini göremiyoruz. Bu iş ikinci dört yıl amacıyla mi, bizler mi falsolu anladık? 500 kişinin istihdam edileceği ten ve benzin entegre tesisi hangi oldu? 500 personel çalışıyor bile bizlerin mi haberi yok. Misil, taziyet evi, nakız binası yapıyorsunuz, proje ve bakım diye anlatıyorsunuz. Uzun Hayvan hikayesine dönen hükümet konağımız var. gelen geçen cümle küçümseme veriyor. Bakalım bu iş sonunda Kırşehir halkı ne kadar zarara uğrayacak. Bu konu üstünde üstelik Memleket Partisi yerine önemle duruyoruz” diyerek konuştu.

Share: