CHP İzmir’in bakir başkanı Aslanoğlu, görevi devraldı

CHP İzmir’in kullanılmamış başkanı Aslanoğlu, görevi devraldı

CHP İzmir’in kullanılmamış toprak başkanı Şenol Aslanoğlu, görevi Deniz Yücel’den devraldı

İZMİR – Cumhuriyet Ahali Partisi İzmir İl Kongresinde mülk başkanı seçilen Şenol Aslanoğlu, mülk binasında yapılan törenle görevini ayrımsız eski yer başkanı Bahir Yücel’den devraldı.

Geçtiğimiz günlerde Deniz Yücel’in milletvekilliği adaylığı üzere Cumhuriyet Ahali Partisi İzmir İl Başkanlığı görevinden çekilme etmesinin arkası sıra kullanılmamış göreve CHP Suret Yürütme Kurulu MYK, vasıtasıyla Şenol Aslanoğlu atanmıştı. Devralma töreni ise İzmir diyar binasında düzenlendi. Törene; İzmir Büyükşehir Şehremini Tunç Soyer, CHP İzmir Saylav Kamil Okyay Sındır, ilçe uray başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“Bayrağı henüz yükseğe taşıyacağız”

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bugüne büyüklüğünde bu bayrağı başarı ile taşıyan kül umumi başkanlarımıza, tamlık diyar başkanlarımıza, umum teşkilat yöneticilerimize, bütün yoldaşlarımıza teşekkürname ediyoruz. Bugün bayrağı zaman aldığımız Bahir başkanımız birlikte ilkokul yıldır sükse ile bu bayrağı taşıdı. Gecesini gündüzüne kattı. Balaban faaliyet verdi. Emekleri üzere iklim başkanımıza teşekkür ederim. Eskimemiş çıktığı bu yolculukta başarılar dilerim. Ayrıntılı süredir bayrağı elan yükseğe haiz iklim dümen kurlu üyelerimize dahi huzurlarınızda ayrımsız kere henüz teşekkürname ederim. Bugüne kadar olduğu kadar bugünden sonrada bütün alay malay, baş başa bayrağı henüz yükseğe taşıyacağız. Beni bu göreve layık gören, özellikle Umumi Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partimizin Form Umumi Heyet üyelerine güvenlerinden hava çok teşekkür ederim. Bana; çocukken sokaklarında koştuğum, tüm yaşamım süresince on paralık ayrılmadığım, balaban ayrımsız amor ile mecbur olduğum, içinde yaşamaktan mecmu hemşerilerim kadar mutlu olduğum, demokrasinin, Cumhuriyetin, barışın ve hoşgörünün kenti İzmir’ime hizmet verme onurunu bahşettiler. Doyduğum, beni var eden bu kente vefa borcumu ödemek amacıyla nasip tanıdılar. Minnettarım” şeklinde konuştu.

“Sonuna büyüklüğünde destek olacağım”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Bronz Soyer, “İzmir’üstelik memleket başkanı tevessül etmek alışılmadık bire bir öz saygı. Bütün kalbimle kutluyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Dal kolalama yürüyeceğimizin bilinci ve inancı ile sonuna büyüklüğünde bindi olacağımı bilmenizi istiyorum” diyerek konuştu.

“İzmir’imize oflaz hayırlı olsun”

Geçmiş ahit il başkanı Bahir Yücel, “26 Meyan pazartesi haset, yeniden bu salonda 5 yıldır iri aynı onurla sürdürdüğüm İl başkanlığı görevimi, partimizin yayınladığı sirküler doğrultusunda sona erdirmiştim. Geçtiğimiz pazartesi günü, boşalan İl başkanlığı görevine Merkez Yürütme Kurulumuzca Şenol Aslanoğlu arkadaşımız atanmıştır. Bu görevler üstelik, kişiler gelip geçicidir. Bahir Yücel da gelmiştir ve geçmiştir. Bayrağı Şenol Aslanoğlu’na devretmiştir. Ben, eğitimiyle, birikimiyle, nezaketiyle, başarılı iş insanı ve partili kimliğiyle, bu bayrağı Şenol Aslanoğlu’na devrettiğim amacıyla mutluyum. Şenol Aslanoğlu bu bayrağı daha bile ileriye taşıyacaktır. Şimdiden söyleyebilirim kim; İktidarın İl başkanı olacak. Kendisini tebrik kartı ediyorum. Başarılar diliyorum. Partimize, İzmir’imize ve mücadelemize kalburüstü hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan, konuşmaların ardından İzmir Büyükşehir Belediye Reisi Bronz Soyer, Şenol Aslanoğlu’na onurluk arz etti.

Share: