CHP Ekonomi Masası heyeti, Kocaeli’de temaslarda bulundu

CHP Ekonomi Masası heyeti, Kocaeli’de tıpkı dizi film ülfet gerçekleştirdi.

CHP Umumi Başkan Yardımcısı ve Tümen Sözcüsü Faik Öztrak ve beraberindeki yıldız bilimi, hareket dünyasının temsilcileriyle tıpkı araya geldikleri toplantının peşi sıra Kocaeli Tecim Odasını (KOTO) müzakere etti.

KOTO Başkanı Necmi Keder yoluyla karşılanan Öztrak ve beraberindekiler, birimleri gezdi.

Öztrak, burada yaptığı konuşmada, Kocaeli’deki sanayicilerin sorunlar yaşadığını, faziletli enflasyonla pres sermayesinin çevrim geçtikçe buharlaştığını savundu.

Basına ilişkin bitmeme fail toplantıda katılımcıların sorularını yanıtlayan Öztrak, daha sonra Gölcük ilçesine geçti.

İlçe merkezindeki esnafı ülfet eden Öztrak, bir kuyumcu dükkanına girerek işletme sahibiyle dostça etti.

Esnaftan muhalefet eleştirisi

Kuyumcu İsmail Akman, Öztrak’a, 20 almanak muhalefete rağmen CHP’nin bibi güçlenerek çıkmadığını söyleyerek, “Mugayeret banko iktidarın sigortasıdır. Imdi benzeri şeylerin değişmesi geçişsiz.” ifadelerini kullandı.

Öztrak’ın “Evvel iktidarın değişmesi geçişsiz.” karşılığını vermesi konusunda Temiz, “İktidar değişmeden önce aynı kendimize bakacağız aynaya, ondan sonraları iktidar elhak bizatihi dirimlik. Yurttaş sizi haddinden fazla rahatlıkla strateji porte. Evelallah o zihniyet var bizim milletimizde.” diye konuştu.

Temiz’ın, “Bu ‘9 nöbet işi’ yakışmıyor. Kemal beyi tanımam etmem ama bir iktidara bereketli tıpkı mugayeret lazım.” şeklindeki sözlerine Öztrak “İyi tıpkısı muhalefet geliyor. Eksiksizlik bey o muhalefeti ongun yapıyor, benim düşüncem öyle.” karşılığını verdi.

Bu tam hisse senedi durumunda bulunan ayrımsız yurttaş birlikte “Sayın vekilim, vatandaşın asap uçlarıyla oynamadan yaparsak bunu eminim haddinden fazla mebzul yol alacaksınız. Tığ Türk milletiyiz, ferasetle seçme şeyin önüne geçmiştir. Umum size müstelzim değeri verecektir, kâfi kim sinir uçlarımızla oynamayın.” ifadelerini kullandı.

Bunun konusunda Öztrak, “Hem oynamayız hem oynatmayız zül etmeyin.” dedi.

Vatandaşlarla hatırat fotoğrafı çektirdikten sonra İzmit Belediyesi Balkan Dernekleri Yerleşkesi’ne revan Öztrak ve beraberindekiler, burada toplum örgütü başkanlarıyla tıpkı araya geldi.

Öztrak, Balkan derneklerinin bağlantı ve kardeşlik içinde olduğunda nelerin yapılabileceğini gördüklerini belirterek, açılıştan bu devir büyüklüğünde tesisin elan da güzelleştiğini kaydetti.

Daha sonraları Öztrak ve beraberindekiler, Gebze’de gelişim dünyası temsilcileriyle benzeri araya geldi.

Öztrak’ın sunumunun arkası sıra güruh, basına kapalı bitmeme etti.



Share: