Cet cümbüş akımına kapıldı… Bayağı kız kurtarma çalışmalarını endişeyle izledi

Baba hayatiyet akımına kapıldı… Tezyifkâr kız kurtarma çalışmalarını endişeyle izledi

Reklam panosunun ışıklandırmasını yapan iştirakçi ruh akımına kapılarak yaralandı

İşçi bulunduğu yerden sedye ile alınarak kurtarılırken, çalışmaları tabelayı yaparken beraberinde getirdiği 10 yaşlarındaki kızı endişeyle, çevredeki vatandaşlar ise meraklı gözlerle strateji etti

ANTALYA – Antalya’da bire bir işletmeye ilgili reklam tabelasının ışıklandırmasını eden iştirakçi, hayatiyet akımına kapılarak yaralandı. İşçiyi kurtarma çalışmalarını tabelayı yaparken yanı sıra getirdiği 10 yaşlarındaki kızı endişeyle, çevredeki vatandaşlar ise meraklı gözlerle izleme etti. Reklam panosunun yırtılmasıyla bölgeden sedyeyle çıkartılan elektrik işçisi hastaneye kaldırılarak otama altına alındı.

Olay, saat 17.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi Şht. Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi üzerindeki tıpkısı işyerinde yaşandı. Edinilen bilgiye bakarak, ruh işiyle uğraşan Erkan Ince (35), 10 yaşlarındaki kızıyla birlikte reklam tabelasının ışıklandırmasını yapacağı işyerine geldi. Kızı işyerinde otururken, tabelanın olduğu kısımda tenvir çalışmasını fail Ince, bir anda canlılık akımına kapıldı. Çevredekilerin sesleri duyması üzerine fenomen adına afiyet ve itfaiye aracı ekipleri kâm edildi. Bu sırada yandaki esnaf ve vatandaşlar o sıra bilinci durumunda olan Erkan Etraflı’u bulunduğu yerden çıkarmaya çalıştı.

Hasis kızı endişeyle, etraftakiler beceriksiz gözlerle strateji etti

Bu sırada Ayrıntılı’un süfli kızı çalışmaları endişeli, etrafa toplanan yurttaş cıvıl cıvıl ise meraklı gözlerle izlem etti. Tamlanan adrese mevrut itfaiye ve esenlik ekipleri, yaklaşık kusurlu saatlik aynı iş sonucu Detaylı’u tabelanın olduğu kısımdan sedyeyle alarak ambulansa getirdi.

Erkan Ince, tedavisi cereyan etmek için hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilişik tetkik başlatıldı.

Share: