Büyükşehir Belediyesinin Mustafa Kemal Rabıtalı Bulvarı’ndaki öğün çalışması tamamlandı

Kayseri Büyükşehir Belediyesinin şehrin şanlı anne arterlerinden Mustafa Kemal Rabıtalı Bulvarı’nda başlattığı sefer çalışması tamamlandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan kayıtlı açıklamaya bakarak, 47 gelişim makinesi ve 100’e yakın personelle kesintisiz planlı kere tevsi ve şerit düzenleme çalışmaları, 1400 ton asfalt serim işlemi sona erdi.

Açıklamada görüşlerine vadi verilen Büyükşehir Belediye Reisi Memduh Büyükkılıç, şunları kaydetti:

“Bulvarın, Melikgazi Belediyesi önündeki çevirici alt geçidi ile Barış Manço Parkı yakınlarındaki bulaşan ense geçidi arasındaki kesiminde kez genişletme ve şerit düzenleme işlemlerini hamdolsun problemsiz ayrımsız şekilde gerçekleştirdik. Yemeden Içmeden aşağılık çevre düzenlemesi detayları kaldı, ekiplerimiz son düzenlemeleri birlikte yapıyor. Elden Mustafa Eksiksizlik Gösterişli Bulvarı’mızdaki bu çalışma alanında 35 kamyon, 3 kazaratar, 4 yükleyici kepçe, 3 kazıcı-yükleyici kepçe, 1 greyder, 1 üstüvane doğmak amacıyla 47 gelişim makinesi ve 100’e mail personel fariza yaptı. Ekiplerimize teşekkür ediyorum.”

Büyükkılıç, icraat kapsamında Haber İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince, söz konusu güzergah süresince bitmeme eden ve 4 metre genişliğe topluluk olan refüjün 1 metre namına yeniden düzenlendiğini, bu sayede elde edilen genişliğin yol şeridine arttırma edildiğini sözlerine ekledi.

Share: