Büyükçekmece’de otobüs sırası uzadı! Öğrenciler derse yetişemedi

Büyükçekmece TÜYAP Mevkii’nde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Üniversiteli öğrenciler bu sabah okula başvurmak amacıyla metrelerce otobüse binme sırası bekledi. Ara Sıra öğrenciler yaşanan durumun tekrarladığını rapor ederken kimi öğrenciler ise okulların açılmasıyla bu uzanım ile karşılaştıklarını ifade etti. Yaşanan pöçük dolayısıyla çoğu mektepli dersine geç kaldı. Metrelerce uzayan kuyruk drone ile alarga bile görüntülendi.

”ÇÖZÜM ŞART”

Öğrencilerin bazıları ilk kânun yüzünden derse kaldığını rapor etti. Koridor muntazır öğrencilerden Emre Birey Koç, “Okul açıldığından bu yana gelişigüzel bölüm oluyor. 20 geçe dersim 10 dakika kaldı. Okulda takatli baskı olmuyor derse geç eğlenmek ama tekrar üstelik dersimize eskiden yetişmemiz gerekiyor. Gelişigüzel ahit oluyor. Tıpkı hal eşya” dedi.

ÖĞRENCİLERİN DERSE GEÇ KALMA İHTİMALİ OLUYOR

Otobüse binmek için tam duran öğrencilerden Kaan Dervet ise, “15 – 20 zaman oldu süfli yukarı. Ego de sabahleyin sangılık yaşadım. Okulun konumu kampüsteki fazla mektepli sayısı birlikte etken kabil. Derse geç kalma ihtimalim da var” diye konuştu. Tıpkı başka öğrenci ise okulda geçmiş senesi olduğunu ve bu yüzden ilk kez böyle bire bir nitelik ile karşılaştığını tabir etti.



Share: