Borçka’da müracaat toplantısı gerçekleştirildi

Borçka Kaymakamı Melik Contarlı, ilçede yapılması müstelzim ve yapılacak icraat için enformasyon toplantısı düzenledi.

Contarlı, ayrımsız tesiste planlı toplantıda, Borçka’nın kamu dinamikleri ile yegâne gövde olması gerektiğini söyledi.

İlçenin gelişmesi amacıyla düşünüm alışverişini önemsediklerini dile getiren Contarlı, “Şehri yegâne başına tevil etmek değil, müracaat ederek tıpkısı arada yöneltmek büyük. Şehrimiz büyüyor, gelişiyor, gönlümüzden güzeşte marka bir şehir yaratmaktır. Sizlerin görüşleri, fikirleri bizim üzere şanlı. Onları biz tekerlek tekerlek değerlendiriyoruz. Temas düşün de bizim için değerlidir. İş adamlarımız ve esnafımız olsun, sizlerin bizlere ileteceği projeler ve görüşler doğrultusunda biz ilerleyeceğiz. Bunların yanı sıra da farklı projelerde ve çalışmalarda de sizlerin üstelik kesinlikle görüşlerini almak istiyorum.” dedi.

Contarlı, ilçenin katıksız güzelliklerini, burada çıkan özlük ürünlerini Türkiye’ye öncelemek yeri geldiğinde dünyaya öncelemek istediklerini belirterek, hareket adamlarının görüşlerini mesabe aldı.

Borçka Belediye Reisi Ercan Orhan ise ilçenin doğasıyla, çiçeği ve gölü ile turizm alanında ülkeye büyük ulama sağladığını ifade ederek, ilçeye arpalık demir elması ve Haçaçure armudun tescillenmesi üzerine himmet yaptığını kaydetti.

Toplantıya, DÜRÜST Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çakır, Borçka Tecim ve Uran Odası Umumi Heyet Başkanı Eşref Merttürk, Borçka Esnaf ve Sanatkartlar Odası Başkanı Muhammet Özkurt, alım müdür ve amirleri, gelişim adamları ve esnaf katıldı.

???????

Share: