Bitlis Emniyet Müdürü Özcan ve Rektör Elmastaş, AA’nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Bitlis Inanma Müdürü Mehabet Özcan ile Bitlis Ermiş Üniversitesi (BEÜ) Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Küçük Asya Ajansının (AA) düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı.

Özcan ve Elmastaş, AA fotoğraf muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Özcan, bilim kategorisinde Müzahim Zahid Tüzün “Karda sulu peşinde” ve Emrah Yorulmaz’ın ” TOGG’un önce yolculuğu”, kasaba hayat kategorisinde Sercan Küçükşahin’in “Kar tünelleri”, spor kategorisinde ise Elif Öztürk Özgöncü’nün “Şampiyonlar” fotoğraflarını oyladı.

Elmastaş de bilgi kategorisinde Emrah Yorulmaz’ın “TOGG’un ilk yolculuğu”, mekân dirim kategorisinde Muhammed Said’in ” İdlib’birlikte kar”, spor kategorisinde ise Aytaç Ünal’ın “Merve’nin servisi” fotoğraflarını tercih etti.

Fotoğrafların çokça iyice olduğunu tamlayan Özcan, emeği geçenlere teşekkürname etti.

Elmastaş dahi oylamada haddinden fazla güzelce fotoğrafların vadi aldığını tabir ederek, “Veri, spor, mekân dirim ile ilişik haddinden fazla ayrımlı alanlarda çekilmiş fotoğraflar var. Alelhusus çevre ile ilgili çokça güzelce ve nitelikli fotoğraflar gördüm. Çok güzelce fotoğraflar tutulmuş. Türkiye’den, bölgemizden haddinden fazla özgün fotoğraflar güzel. Tığ üstelik bu kategorilerden birer foto için tercihimizi yaptık.” diye konuştu.

Share: