Biga’dan Ankara Çıkarması

Biga Şehremini Bülent Erdoğan ve Uray Divan Üyeleri ile SELIM Tümen Biga İlçe Başkanı Nihat Boru ve tümen teşkilatı, Ankara programı düzenledi.

Biga’dan ayrımsız dizi ülfet akdetmek ve AK Parti TBMM Ekip Toplantısı’na süzülmek için Ankara’ya revan Biga Belediye Reisi Bülent Erdoğan, SELIM Partili Şehremaneti Sedir Üyeleri, YANLIŞSIZ Fırka Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan ve parti teşkilatı mahmul yoğun benzeri izlence yaptı. Ankara programına ziyaretlerle başlayan yıldız bilimi, Hacı Saraka-ı Veli Camii, Tacettin Dergahı, 1. ve 2. Meclis, Ulucanlar Mahbes ve Budun Kütüphanesini gezdi. Gazi Mustafa Eksiksizlik Atatürk’ü anan yıldız bilimi elan sonra DOĞRU Parti TBMM Ekip Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı ve YANLIŞSIZ Öğür Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM Ekip Toplantısı’na katılarak konuşmasını dinleyen astronomi, ‘Biga seninle çekicilik duyuyor’ tezahüratında bulundu. Reisicumhur Erdoğan da, Bigalıların bulunduğu bölümü selamladı.

YANLIŞSIZ Öğür Kol Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ve SELIM Öğür Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ile Türkiye Iri Kavim Meclisi’ni gezen yıldız bilimi, SELIM Tümen Kol Toplantı Salonunda görüşmelerde bulundu. Ekip Başkanvekili Turan, Biga’yı Meclis’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederken, gerçekleşen mini toplantıda şehremaneti ve kurum çalışmaları karşı değerlendirmeler yapıldı.

Başkan Erdoğan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a, Bigalı Mehmet Çavuş’un biblosunu bergüzar ederken, bilcümle gelişigüzel ajanda fotoğrafı çektirildi. – ÇANAKKALE

Share: