BBP Umumi Başkanı Mustafa Destici, ATO Başkanı Gürsel Baran’a kandırıcı olsun ziyaretinde bulundu

Büyük Angajman Partisi (BBP) Umumi Başkanı Mustafa Destici, Ankara Ticaret Odasında (ATO) yeniden başkanlığa seçilen Gürsel Yağmur’a körpe olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, ATO seçimlerinde sağlanan birliktelikten memnun olduğunu ifade fail Destici, “Ankara’mız esenlik, tarım ve hele savunma sanayisinden gayrı istihsal alanlarına büyüklüğünde pek çok alanda yüce mesafeler aldı. Bunda ATO’ya mensup insanlarımızın nazik bir katkısı var.” dedi.

Türkiye’nin denge ortamını yakaladığını ve bunun korunacağını vurgulayan Destici, Türkiye amacıyla yapılacak çokça şeyin olduğunu ve bu alanda ATO’nun oldukça çaba gösterdiğini belirtti.

Destici, “BBP yerine bugüne kadar ATO ile karşılıklı düşün alışverişinde bulunduk. Seçme antlaşma lüzumlu tekmil desteği verdik, daha çok de bilcümle alay malay ülkemiz ve başkentimiz üzere düzenli tıpkısı şekilde çalışacağız.” diyerek konuştu.

“Hedefimiz, Ankara’nın ve memleketin ekonomisini daha dolgunca yerlere çekmek”

Destici’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ATO Başkanı Gürsel Baran bile sağlam bire bir seçme sürecini geride bıraktıklarını söyledi.

ATO’nun Türkiye’nin yeryüzü büyük ticaret odalarından biri olduğunu tamlayan Yağmur, “Baskı tıpkı coğrafyada, el ayrımsız bölgedeyiz. 160 üyemiz var. Bu üyelerin dertleriyle, sorunlarıyla alakadar olmak için bu göreve talibiz, inşallah onlara dem olacağız. Hepimizin derdi, hep arzusu Ankara’nın ve memleketin ekonomisini elan gür yerlere almak.” dedi.

Baran, “vazifeli kenti” yerine anılan Ankara’nın kabuğunu kırdığını ve savunma sanayinin merkezi olduğunu ifade etti.

Ziyaret sonrasında Destici ve Baran birbirlerine ihsan arz etti.

Share: