Bayramiç’te Taekwondo Şampiyonası

Bayramiç Belediyesi Cumhuriyet Altını Kupası Taekwondo Şampiyonası, kaza spor salonunda gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadeleye manzara olan şampiyonada, 35 sıklette 200 sportmen çalma döktü.

Bayramiç, yüce benzeri spor organizasyonuna eş sahipliği yaptı. Bayramiç Belediyesi yoluyla planlı Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonası, kaza spor salonunda gerçekleşti.

Bayramiç Belediyesi Cumhuriyet Kupası Taekwondo Şampiyonası’na Bayramiç, Çanakkale, Bursa, Edirne, Tekirdağ, İzmir, Kırklareli’den 200 sporcu katıldı. Bay ve karı almak için minikaltı, minikler, yıldızlar, çoluk çocuk ve erkân kategorilerindeki 35 sıklette planlı şampiyonluk, müthiş mücadeleye fon oldu.

Dereceye girenlere ödüllerini, Bayramiç Şehremini Sap Uygun, Başbuğ Yardımcısı Ahmet Karadeniz, İl Genel Sedir Üyesi Tutkun Göğüsgeren, Belediye Meclis Üyesi Mualla Kula ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Özkan sunma etti. Kulüplerin antrenörleri dahi kupayla ödüllendirildi.

Belediye Başkanı Uygun, bu zümre etkinleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, “Spora ve sporcuya değme ant iri önem veriyoruz. Özellikle çocuklarımızın bu tür spor organizasyonlarında vadi alması bizlere çalım veriyor. Çocuklarımızın sporla ilgilenmeleri geleceğe dair umutlarımızı artırıyor. Teakwondodan güreşe, voleyboldan futbola bir nice spor dalında desteğimiz sürecek. Şampiyonaya katılan bilcümle sporcularımızı kutlama ederim” dedi.

Share: