Batmanlı gençler “sosyal medyadan içtimai meydana” etkinliğinde bir araya geldi

Cahillik ve Spor Bakanlığı tarafından sosyal iletişim araçları ve uygulayım bilimi bağımlılığına dikkat vira etmek, gençlerin içtimai ve kültürel faaliyetlere katılımını ulaşmak üzere başlatılan “sosyal medyadan toplumsal meydana” etkinliği Batman’da yapıldı.

Atatürk Parkında düzenlenen etkinlikler kapsamında kurulan stantlarda kılık, ebru, gestalt ve süsleme sanatları, zeka ve beyin oyunları, maket yapımı kabilinden muhtelif sanatsal ve kültürel etkinlikler düz aldı.

Batman Toyluk Merkezi Müdürü Musab Baran, AA muhabirine, sosyal medyadan içtimai meydana projesi kapsamında Atatürk Parkında etkinlik düzenlediklerini söyledi.

“Cahillik ve Spor Bakanlığımızca gençlerdeki teknoloji bağımlılığına dikkat fethetmek için Deneyimsizlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce 81 ilde düzenlenen sosyal medyadan toplumsal meydana etkinliğini gerçekleştirdik. Kültürel, sanatsal ve sportif cerrahi müdahale ile müzik dinletileri ile gençlerimizde farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullanan Yağmur, etkinliğin bağlam gördüğünü aktardı.

Share: