Batman Petrol Spor’a 2 karşılaşma seyircisiz oynama ve 20 bin TL nakdî ceza

Batman Petrol Spor ile Şanlıurfaspor ortada oynanan ve sekilik olayları zımnında 61’inci dakikada tatil edilen maçla ilişkin yerine Arzulu Ayak Topu Disiplin Kurulu (PFDK) yoluyla ev sahibi ekibe 2 maç seyircisiz oynama ve 20 bin TL para cezası verildi.

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup’un 19’uncu haftasında Batman Yer Yağı Spor’un sahasında Şanlıurfaspor’u konuk ettiği karşılaşma, 61’inci dakikada tribünde sâdır olaylar nedeniyle tatil edildi. Batman Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın geçmiş yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısında Şanlıurfaspor, 50’nci ve 56’ncı dakikada bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Mücadelenin 61’inci acilen ise tribünlerde hâller yaşandı. Polis, koruyucu eşliğinde düzlük içerisinde tılsım alırken taraftarlar; sahaya, dayak, maytap, yanarca ve su şişesi attı. Karşılaşmanın hakemi Safa Yılmaz, 61’inci dakikada durumlar dolayısıyla maçı tatil etti.

PFDK BATMAN YER YAĞI SPOR’A 2 KARŞILAŞMA SEYİRCİSİZ VE 20 BİN TL PARA CEZASI VERDİMaçın dinlence olması zımnında tutulan raporlar PFDK’ya verildi. Yapılan incelemede Batman Petrol Spor’a zat sahasında 2 karşılaşma seyircisiz oynama ve 20 bin TL nakdî ceza verildi. Taraftarların bozukluk olduğu kötü ve yara tezahürat dolayısıyla ve bu eylemin aynı sezon içre eş sahibi pakt olduğu 4’üncü müsabakada gerçekleştirilmesinden ekolojik ortam üstelik  20 bin TL ceza verildi. Cezanın peşi sıra Batman Yer Yağı Spor kişi evinde oynayacağı Somaspor ve Bursaspor maçlarını seyircisiz oynayacak.

Share: