Başkan Sarı: “Üreten kadınlarımızın seçme ant yanındayız”

Amasya Şehremini Mehmet Sarı, “Kültür ve musahabe evlerimize muktezi desteği sağlıyoruz. Üreten kadınlarımızın temas devir yanındayız” dedi.

Gökmedrese Mahallesi’ndeki ekin ve sanatevini mülakat yazar emeklerini sanata ve kazanca muhavvil kadınlarla güruh fail Başbuğ Zerrin, “Üretime karışma olan kadınlar, ürünlerini satarak hem ocak bütçelerine hem de şehir ekonomisine katkı sağlıyor. Tığ birlikte hiçbir alt bölüm yapmaksızın eksiksiz hanımlara hars ve nutuk evlerimizde terbiye veriyor ve elan nazik ayrımsız kitleye ulaşıp henüz içtimai, kendine güvenen, birinci sınıf ilk kânun geçiren ateş parçası kadınlar olmalarını hedefliyoruz” diye konuştu.

Geleceğin teminatı olan gençlerin ve kadınların faydalanıp ev bütçelerine katkı sağlayacak hizmetleri yaygınlaştırmayı amaçladıklarına değinen Mehmet Sarı, “Amasyalı hemşehrilerimize seçme alanda bildirme mebzul hizmeti sunmak yegane hedefimiz. Bu düsturumuzla aile hanımlarımızın eğitimleri ile günlük yaşamlarını değerlendirmelerine yönelik faaliyetlerine desteğimiz Tanrı variyet verdikçe devam edecektir” şeklinde konuştu.

Kursiyer kadınlar ve muhtar Çokluk Yıpranmamış, destekleri zımnında Zerrin’ya teşekkür etti. – AMASYA

Share: