Balıkesir bilgelik! Ayvalık Tecim Odası’nın eskimemiş yönetimi belirlendi

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, geçtiğimiz 2 Ekim’de yapılan Ticaret Odası’nın İnşaat Mühendisi Mürtefi Uçan öncülüğünde kazanan mavi liste önce toplantısını yaparak ATO’nun yeni dalavere kurulunu belirledi.

Ayvalık Ticaret Odası konferans salonunda gerçekleşen toplantıda yapılan seçimlerde; Yüce Uçar odanın yöntemince başkanı seçilirken, ATO yönetimi ise; Mehmet Babayiğit, Osman Özdoğan, Gizem Er Aytan, İbrahim Ulaş, Mehmet Çokkorkmaz ve Halil Aykut isimlerinden oluştu. umumi heyet rezerv üyeleri ise; Mustafa Kürlek, Namık Zafer, Ahmet Darbuka, Hüseyin Çağ, Mehmet Beşir Eminoğlu ve Ekrem Baskın namına belirlendi.

Ayvalık Tecim Odası’nın Denetleme Kurulu üyeliklerine ise; Serkan Gülsever, Hayrettin Bulut ve Levent Billurcu seçildi.

Öte yandan Ayvalık Tecim Odası Divan Başkanlığı’na Suat Atak, başkan yardımcılığına ise Sedat Aktaş’ın getirildiği öğrenildi.

Başkan Uçar yaptığı açıklamada, “Bu seçme süreci ortamında Ayvalık ve Ayvalık Ticaret Odası amacıyla çaba sarfiyat fail, çalışan, katkı veren tam zer Ayvalık Ticaret Odası üyeleri ile Ayvalık’ ta yaşayanlara, seçme sürecinde çokça nazik çaba ve ceht gösteren siz emek arkadaşlarıma, Ayvalık Tecim Odası divan, hile, denetleme ve komitelerinde görev almak üzere fahri olan, seçilen yekpare değerli isim ve ortaklık temsilcilerine, kardeşlerime, arkadaşlarıma, ağabeylerime çok teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Sizlerin desteğiyle, cümle güçlükleri birlikte aşacağımıza inanıyorum. Muhteşem Tanrı hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diyerek konuştu. – BALIKESİR

Share: