Bakan Yardımcısı Dönmez, ASGEM’i inceledi

Tıpkı dizi film incelemelerde düşmek amacıyla Adıyaman’a mevrut Sanayi ve Uygulayım Bilimi Icra Vekili Yardımcısı Gösterişli Uca Dönmez, Adıyaman Ticaret ve Endüstri Odası koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Adıyaman Endüstri Ihya Merkezindeki atölyeleri gezdi.

Sanayi ve Uygulayım Bilimi Nazır Yardımcısı Pahal Büyük Dönmez’e Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Şehremini Süleyman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, OSB Başkanı Abdulkadir Çelenk, Sanayi ve Uygulayım Bilimi İl Müdürü Hacı Daştan ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Umumi Sekreteri Belgit Akyılmaz haremlik etti.

Bakan Yardımcısı Okkalı Mürtefi Dönmez’i ASGEM’de ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Başkumandan Koşuk Üs ve Sedir Üyesi Fehmi Yılmayan karşıladı.

Atölyeleri yegâne bir tane gezen Endüstri ve Teknoloji Vekil Yardımcısı Yavaş Şanlı Dönmez, AR-GE faaliyetlerinin gerçekleştirildiği merkezin serencam durumu ile ilişik ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu’dan bilgiler aldı. Bakan Yardımcısı Dönmez, burada düzenlenen faaliyetlere bindi olacaklarını anlatım etti.

ASGEM’de kursiyerlerin aldıkları eğitimlerle rahatlıkla gelişim bulabildiklerini anlatım eden ATSO Başkanı İrfan Torunoğlu, Bakan Yardımcısı Dönmez’e ve beraberindeki heyete teşekkürname etti.

İldeki sanayi tesislerinin kalifiye eleman sıkıntısını giderecek ve Adıyaman sanayisinin daha çok AR-GE ve innovasyona yönelmesini sağlayacak sanayi ihya merkezinde teknoloji para aktarımı ofisi, laboratuvarlar, oluşum ve konfeksiyon alanına müteveccih uygulama atölyeleri, eğitim salonları, derinti salonları ve elektronik beyin sınıfları düz alıyor. – ADIYAMAN

Share: