Bahçeli amacıyla “Dil Avcısı” diyen Özdağ’a MHP’den dokunaklı keman yanıt: Babası, Türkeş’i sırtından hançerlemişti

MHP lideri Cesamet Bahçeli ile Yengi Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki kalem kavgası büyüyor. “Sinan Dokunaklı cinayetiyle ilişik “Hepimiz katilin ki olduğunu biliyoruz” diyen Özdağ için Ululuk Bahçeli savcıları göreve çağırdı. Bahçeli’ye kaba cevap veren Özdağ, “Kortej ihsas servislerinden açılmışken rahmetlik Türkeş’in hapishaneden yazmış olduğu umum yazısı mektupta kimin ismini dil avcısı olarak verdiğini üstelik hep ülkücüler biliyor. Hadi oradan sen! Sayın Bahçeli, sen geçmiş Olcay’ı, Ulvi’yi ve Verimli’i savcıya yolla, icabında ego birlikte giderim. İstersen Gölbaşı’nda portakal sandıklarında yakalanan silahlar soruşturmasını yürüteç savcıya da giderim.” ifadelerini kullandı.

MHP’DEN ÖZDAĞ’A ANIF YANIT

MHP’den Özdağ’a yanıt gecikmedi. MHP Umumi Başkan Yardımcısı Verimli Sert, Özdağ’ın “çaşıt” iddiası amacıyla “absürt bir site efsanesi” yanıtını verdi.

“İSTİHBARATÇI ARTIĞI”

Sarp’ın açıklamaları şu şekilde: “İkiyüzlülüğünü, samimiyetsizliğini ve keskin niyetini ortaya çıkardığımız üzere partimize, genel başkanımıza ve bize taşlama ederek, işaret şeş darbe yaparak cins karakterini ele veren Beklenti Özdağ, meşrebi dumanlı bire bir istihbaratçı artığıdır.

“ÖZDAĞ’IN BABASI TÜRKEŞ’İ SIRTINDAN HANÇERLEMİŞ, BIRAKIP GİTMİŞTİ”

Özdağ’a ızdırap hakikati bir de biz hatırlatalım. Sayın Umumi Başkanımızın, ‘meşrebi dumanlı’ diyerek tanım ve tavsif ettiği birey bütün da kendisidir! Ona bu nişaneyi kazandıransa genetik faktörleri! Beklenti Özdağ’ın babası merhum Muzaffer Özdağ, 12 Mart 1971’deki saf dışı muhtıradan tıpkısı ahit evvel rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i serbest bırakarak 11 Mart’ta apar topar ricat etmişti. Yani posta arkadaşını sırtından hançerlemiş, bırakıp gitmişti.

“ÖZDAĞ, BAHÇELİ TARAFINDAN, ‘BELKİ ADAM OLUR’ DİYE MİLLETVEKİLİ YAPILDI”

Beklenti Özdağ, Sayın Izzet Bahçeli yoluyla, ‘Belki herif olur’ diyerek milletvekili yapıldı ve namına kebir görevler terk edildi. Hangi var ki o birlikte tıpkı babası üzere seçme şeyi bırakıp kaçtı. Yol arkadaşını sırtından vurdu. Özdağ’a ülkücülük üstelik, MHP saflarında fariza yapmak de sıklet geldi; ağırbaşlı geldi. Taşıdığı kalıtım bilimi mirasın birlikte sevkiyle o; önce fırsatta kendini karışıklık, ara bozuculuk ve tefrikanın kollarına attı.

“SAÇMA BİR ŞEHİR EFSANESİ”

Başkan Alparslan Türkeş’e atfedilen, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin MİT’çi olduğuna dayalı iddia; muarızlarının ve hasımlarının uydurduğu absürt tıpkı şehir efsanesidir. Ecnebi istihbarat örgütlerinin taşeronu, oyuncağı ve tetikçisi işlevi gören Beklenti Özdağ ise yazısı turası silinmiş, akıl ve vergi yoksunu benzeri mahlûktur. Allah, aşağılanan ve rezil etmek istediği kulunun geçmiş aklını başından alırmış. Ümit Efendi! yerimiz birlikte yurdumuz birlikte adresimiz de belli, eğer yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel, bizi sen aldatma bile senin ciğerinin kaç okka ettiğini ayrımsız görelim.”

Share: