Aşure Ayı İnce: “Ne Cumhur, ne Ulus; bir tane defa Memleket”

Aşure Ayı İnce: “Ne Cumhur, ne Budun; yegâne el Şehir”

ADIYAMAN – Memleket Partisi Umumi Başkanı Muharrem İnce, “Bizim sloganımız kemiksiz. ‘Hangi Cumhur, hangi Ulus; biricik öğün Yurt. Hangi sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan, diyoruz. Türkiye’yi karış karış geziyoruz.” dedi.

Ülke Partisi Umumi Başkanı Muharrem İnce, Adıyaman’da partilileri eliyle meşaleler ile karşılandı. Altınşehir Mahallesi Alkım Caddesi üstünde esnafları ve kafelerdeki üniversite öğrencileriyle konuşan İnce, gençlerle artağan mübarek selfie çekindi. Gençlerin alçak demet gösterdiği İnce, onlara ülkelerini tecezzi etmemelerini, bu ülkenin gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi. Gazetecilere açıklamalarda kâin İnce, “Hangi devir Adıyaman’a gelsem çocukluğum aklıma sağlık. Benim çocukluğum kötü tarlalarında geçti. Sabahın 4’ünde kalkıp duman kırmaya giderdik. Adıyaman’a geldiğimde aklıma o eyyam dirimsel. Hangi efsus ki bu 20 almanak hükümetler, Türkiye’de, Adıyaman’da alelhusus tütünü bitirdi. Bağımlı kim sigara acı tıpkısı şeydir. Ben mebzul ayrımsız şeydir demiyorum, sigarayı savunmuyorum. Tütünü savunuyorum, savmak parasını savunuyorum. Millete Adıyaman tütünü yasaklayıp, Amerikalı tütünü içiriyorlar. Bu emperyalistlere, toptan güçlere teyit olmaktır. Bu zincirleri kıracağız. Tütünde yaptıklarını, şeker hastalığı pancarında yaptıklarını, mukavim haddinden fazla üründe yaptıklarını biliyoruz. Bu insanları vasıtasız yoksullaştırmaktır” dedi.

Atatürk’ün yolundan gittiklerini kaydeden İnce, “Bizim sloganımız kemiksiz. ‘Ne Halk, ne Budun; tek yol Memleket. Hangi sağdan, ne soldan Atatürk’ün yolundan diyoruz. Türkiye’yi karış karış geziyoruz. Türkiye’de kıç basmadığımız hiçbir yer, tek kaymakamlık kalmayacak” ifadelerini kullandı.

Share: