“Aşkın Saati 19: 03” filminin çekimleri başladı

Beşiktaş’ın yandaş hikayesini parafin perdeye aktaran “Aşkın Saati 19: 03” filminin çekimleri başladı.

Konuya ilgili yapılan açıklamaya bakarak, yönetmenliğini Hasan Gümet’in üstlendiği yapımın senaryosunu Hür Özgülgün kaleme aldı.

Bir dedenin, torununa harıldamak istediği Beşiktaş ruhunun anlatıldığı filmin başrollerini Patent Efe Parlar, Feride Ayça Atak, Uca Sürmeli, Ayhan Taş ve Bülent Çolak paylaştı.

Yapımcılığını Sowa Yapım’ın üstlendiği filmin çekimleri 4 haftada İstanbul’da tamamlanacak. Filmin, 24 Gücük Ay 2023’te beyaz perde izleyicisiyle buluşması planlanıyor.

Açıklamada görüşlerine meydan sunulan direktör Hasan Gümet, Beşiktaş aşkının çocukluğunda başladığını belirterek, şunları kaydetti:

“Maçlarda gördüğüm o Beşiktaş ruhunu, aşkını beyaz zehir perdeye taşımayı kendime görev edindim. Demincek ise hayalimi ve fariza edindiğim amacımı namına getiriyorum. ‘Çok Saati 19: 03’ Türk sinemasının 8K tekniğiyle çekilen önceki filmi olacak. Bu anlamda tıpkı mebde imza attık. Etraflı benzeri himmet ve araştırı sürecinden bilahare dinç benzeri ekip ve oyuncu kadrosuyla yola çıkmanın heyecanını yaşıyorum. Çekimlerimiz tamlık hızıyla devam ediyor. artık kortej seyircinin.”

Share: