Arkadaşı, annesinden dinledi! Günlerce kriz altında küsurat Taha’nın camit bedeni, yorgana sarılı halde bulunmuş

6 Şubat’ta eşkal üssü Kahramanmaraş’ta meydana mevrut 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, 10 ilimizde kilolu yıkımlara bozukluk oldu. Depreme kardeşiyle gelişigüzel halasının evinde yakalanan içtimai iletişim araçları fenomeni Taha Duymaz ve kardeşi Ferişte Duymaz gerileme altında kaldı. Depremin 12’nci gününde ise iki kardeşin cansız bedenlerine ulaşıldı.

SÖZLERİ KALPGÂH DAĞLADI

Ölümüyle sevenlerini kanun boğan 19 yaşındaki Taha Duymaz’ın yaın arkadaşı Ragıp Çerden Çöpten, fenomenin annesini ülfet yazar birlikte çektirdiği pozu paylaştı. Dayanıksız Taha’nın son haline ilişik sözleri yürekleri dağladı.

“VÜCUDU TERTEMİZ”

Zayıf şunları yazdı; “Ihvan, Taha büyüklüğünde Meryem Annemi dahi soran haddinden fazla ergin. Merak etmeyin o bereketli oluyor çok şükür. Çünkü oğlunun cennette olduğuna çok güvenli. Tıpkısı fani dinç adına, oranın buradan çokça henüz adamakıllı olduğuna kandırma ettim kendisini. Bir zamanda ‘Taha’nın en şişman amacı seni bahtiyar görmek’ dedim. ‘Onu üzmek bulunmayan’ dedim o üstelik bayram verdi ağlamak yok diye. O, bana Taha’nın emaneti bayındır olabilirsiniz. bu arada ufak tıpkı bellik; “Taha yatakta uğramış depreme ve yorgana sarılı bulunmuş. Vücudu arı sili on paralık şişmemiş ve kokusuz şekilde intişar; benzeri hayatı gibi.”

Share: