Antalyaspor’da parola; Sivas galibiyeti

Süper Öbek’in 12’nci haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Fraport TAV Antalyaspor’da yegâne parola rakibini yenerek alt sıralardan alarga etmek. Kırmızı beyazlılarda mukavim karşılaşma öncesi 2 oyuncu sakatlığı nedeniyle biçim giyemeyecek.

Spor Göt Süper Grup’de 6 maçlık yengi serisine sabık hafta sahasında oynadığı İstanbulspor maçında serencam veren Antalyaspor, ligin 12’nci haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçın hazırlıklarını bu akşam ezanı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Çalışmanın arkası sıra saat 20.30’da özel uçakla Sivas’a cereyan edecek Antalyaspor’da 2 aktör sakatlığı dolayısıyla kafilede kayran almayacak.

TOPLAMDA 37 MAÇAntalyaspor ile Sivasspor önceki olarak 1978-1979 sezonunda Türkiye Kupası mücadelesinde karşılaştı. O mücadelenin peşi sıra iki topluluk toplamda 37 sefer rakip olurken, bu maçlarda Antalyaspor 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 15 yenilgi elde etti. 37 maçın 4’ü Türkiye Kupası, 1’i tedbir maçı, 6’sı TFF 1’inci Grup, 26’sı ise Süper Grup maçı adına kayıtlara geçti. SİVASSPOR EVİNDE YÜKSEK Antalyaspor ile Sivasspor beyninde Sivas’ta oynanan maçlarda ev sahibi ekibin üstünlüğü hücre çarpıyor. 19 maçta Antalyaspor, rakibine karşı 5 yengi, 5 el birliği ve 9 yılgın ile sahadan ayrıldı. Antalyaspor ile Sivasspor’un maçlarında bildirme haddinden fazla 2-1’lik sayı sahaya yansıdı. İki bando 8 el 2-1’lik skorla sahadan ayrıldı. İki takım 6 defa 1-0, 5’er sefer 1-1 ve 2-0, 3 misil 0-0, 2’şer kat 2-2, 3-0, 3-1 ve 4-2’lik skorlar elde etti. İki bando 1’er kere ise, 3-2 ve 4-1’lik sonuçlar elde etti.2 SAKAT, 1 SINIRDAAntalyaspor’da mukavim Sivasspor maçı öncesi sakatlıkları kâin Ndao ile Fredy takımdaki yerini alamayacak. Sakatlığı atlatan kaleci Boffin’in, ayak topu sorumlusu Nuri Şahin’in görev vermesi halinde sahada olması bekleniyor. Kırmızı beyazlılarda itidalli düz oyuncusu Fernando Martins deneyli sınırında kayran alırken, mücadelede anaç görmesi halinde aynı ahir hafta çöz sahada oynanacak Karagümrük maçında cezalı duruma düşecek.Antalyaspor ile Sivasspor arasında oynanacak uğraş yarın Sivas Eskimemiş 4 Eylül Stadyum’unda saat 20.00’de başlayacak. Mücadelede Mete Kalkavan düdük çalarken, yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Bahir Caner Özaral yapacak.

Share: