Antalya’da canlı beledi Ruslar, cadde ve sokaklarda çöp topladı

Antalya’da güçlü beledi Ruslar, cadde ve sokaklarda gübür topladı

Rusların duyar davranışına kaygısızca kalmayan öğrenciler, Ruslarla gelişigüzel katışıksızlık yaptı

ANTALYA – Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde tevakkuf eden ayrımsız grup Rus vatandaşı, cadde ve sokaklarda gübür topladı. Rusların duyar davranışına rahat kalmayan öğrenciler bile Ruslarla birlikte ana yol ve sokakları temizledi.

Rusya- Ukrayna savaşının arkası sıra Gazipaşa’ya yerleşen ayrımsız kol Rus vatandaşı, Pazarcı Mahallesi’nde çöp topladı. Evvel sabahleyin saatlerinde Garaz Mumcu Caddesi üstünde bire bir araya mevrut Rus vatandaşları, ilçeye 5 ay evvel yerleşen bire bir Acımasız kadının girişimiyle ana yol ve sokaklarda kovanlık etkinliği başlattı. Ellerine aldıkları çöp torbalarıyla kere, kaldırım ve yolun çevresine atılan çöpleri toplayan Ruslar, yaptıkları hareketle kaza halkına benzer oldular.

Pazarcı Mahallesi’nde bulunan ve hafta sonu etüdü için okullarına mevrut Ahmet Tuncer İlk ve Ortaokulu’nda öğrenim gören öğrenciler Rusların duyarlı davranışına kaygısızca kalmadı. Rusların Cadde üzerinde gübür topladığını fark fail öğrenciler, okul müdürü Reşit Oktay’la alay malay Rusların etkinliğine katılıp hep beraber gübür topladılar. Eş aynı etkinliğe imza atan Rus vatandaşları ve öğrenciler, yaklaşık 1 saatte torbalar dolusu yararsız topladı.

Share: