Antakya Belediyesi güreş takımının başarısı

Antakya Belediyesi Deneyimsizlik Spor Kulübü Güreş Takımı, Yayladağı’nda düzenlenen Ana Güreşleri Türkiye Şampiyonası ve Kahramanmaraş’ta planlı Iç Donu Güreşi Türkiye Şampiyonası’ndan derecelerle döndü.

Antakya Belediyesinden konuyla ilgilendiren yapılan açıklamaya göre Yayladağı’nda düzenlenen Valide Güreşleri Türkiye Şampiyonası’nda Antakya Belediyesi GSK sporcularından Mustafa Büzük 30 kiloda bir numara, Miri Çekinmezlik 30 kiloda dördüncü, Cuma Hanelçi 35 kiloda üçüncü, Hammut Hanelçi 55 kiloda dördüncü, Uca Kuyucu 70 kiloda üçüncü olurken Kahramanmaraş’ta planlı Iç Donu Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda Bekir Kuyucu 35 kiloda birinci ve Abdurrahman Tekgöz 75 kiloda birinci oldu.

Antakya Belediyesi Toyluk ve Spor Kulübü Güreş Takımının antrenörü Yüce Arıkoğlu ve sporcuları tebrik kartı fail Başkan İzzettin Yılmaz, “Antakya’da güreşi seven ve bu spora yetenekli ensesi kalın bir potansiyelimiz var. Sporcularımızın başarıları ve ağababa sporumuz güreşin Antakya’da öneminin bitmeme etmesi bizleri bahtiyar ediyor. Sporcularımızı, sporcularımızın ailelerini, hocalarını ve bu başarıda emeği geçen herkesi özden kutluyorum” dedi. – HATAY

Share: