Ankara’da Yaz, Alay Havasında Geçmeye Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri “Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri” ile tıpkısı araya getirmeye devam ediyor. Kent Orkestrası’nın dahi renk kattığı şenlikler kapsamında bu hafta Ayaş Cumhuriyet Altını Meydanı’nda Ege Erdem Karakülah, Gölbaşı’nda ise Musa Eroğlu sevenleriyle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları kültür ve laf etkinlikleriyle buluşturmaya bitmeme ediyor.

Kültür ve Toplumsal İşler Daire Başkanlığı, “Ankara Yaz Şenlikleri ve Konserleri”ünlü dinleti programlarına meşgul dizgin devam ederken, sevilen ünlü isimleri birlikte Ankaralı hayranlarıyla buluşturmayı sürdürüyor.

PANAYIRIN ADRESİ: AYAŞ

5. haftasına giren etkinlikler kapsamında seçme hafta ayrıksı bir ilçeye kurulan panayırın adresi, bu öğün Ayaş olacak. 19 Ağustos Cuma Namazı haset Cumhuriyet Meydanı’na kurulacak olan panayırda kollar üzere kukla oyunundan palyaçolara, yüz pentür etkinliğinden yarışmalara kadar birçok aktiflik yer algı. Ayrıca panayır süresince Kent Orkestrası birlikte sahnede matlup. Müstehap sanatkâr Iye Yiğitlik Karakülah, 20 Ağustos Cumartesi günü Ayaşlıların konuğu olacak.

Türk El Müziği’nin yüzü sıcak sanatçılarından Musa Eroğlu ise Gölbaşı Mogan Park’ta sevenlerine ırlamak yoğun aynı akşam yaşatacak.

Share: