Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dominant Felaketine Ilişmek İçin Bölgeye Ekip Gönderiyor… Mansur Korkulu: “Yer Güdük Sürede Orada Olacağız”

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Şanlıurfa ve Adıyaman’da meydana mevrut hâkim ve su baskınlarına dokunmak için harekete geçti. ABB Başkanı Mansur Aheste, “Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan sel felaketine büzüşmek için 4 su altı arama-istirdat dalgıcı, 6 açar, 23 personel, 24 motopomp ve 8 jeneratörle yola çıktık. Allah yardımcımız olsun, yer bodur sürede orada olacağız” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yer sarsıntısı bölgesi Şanlıurfa ve Adıyaman’da meydana gelen ve çadırkentleri de vuran sel ve su baskınlarına müdahalede çıkmak için ekiplerini yola çıkardı. ABB, hâkim bölgelerine değinmek ve su taşkınlarından engel gören yurttaşlara müzaheret etmek üzere Ankara İtfaiyesi’ne mecbur 4 akarsu altı kontrol-kurtarma dalgıcı ile 23 personelini, 24 motopomp ve 8 jeneratörünü de Şanlıurfa ve Adıyaman’a atıf etti.

ABB Başkanı Mansur Ağır, sosyal iletişim araçları hesabında bugün yaptığı paylaşımda, “Şanlıurfa ve Adıyaman’da yaşanan dominant felaketine dokunmak için 4 su altı arama-kurtarma dalgıcı, 6 vasıta, 23 personel, 24 motopomp ve 8 jeneratörle yola çıktık. Cenabıhak yardımcımız olsun, arz güdük sürede orada olacağız” dedi.

Share: