Anıtkabir’e giden oyuncu Hâl Ece, danışma yaparken gözyaşlarına boğuldu

Kahramanmaraş ve Hatay ilkin almak üzere çokça sayıda ilimizde yıkımlara sebep olan depremlerin ardından seferber olan Teamül Ece, yaptığı yardımlarla adından bayram ettirdi. FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Hareket Kraliçe, Anıtkabir’e gitti.

“GÖZYAŞLARIMI TUTAMADIM”

Yumruk günlerden geçtiğini belirten Muamele Ece, yaşadıklarından etraf Anıtkabir’de gözyaşlarına hakim olamadı. Atatürk’e içini döktüğü defteri imzalarken istişare işleyen evire çevire oyuncu, ağlamakta konuşmakta zorlandı. O anları Instagram hesabından yayınlayan Gidişat Kraliçe, şu ifadeleri kullandı: “Zaman sizleri iletilmek haddinden fazla güzeldi. Hastanede yatan çocukları mülakat ettik. Yanınızda olduğumuzu hissettirmeye çalıştık, bambaşka bire bir amacımız namevcut. Size bizi 6 yıldır izlediğiniz üzere umu borcumuz var. Duygusal olarak o büyüklüğünde incitici aldım kim bu kamer, hangi yapsam beş altı kalıyor sözde panik halim geçmiyor. Çekilen acılara duygudaşlık yaptıkça yaşayış içre yaşayamıyorum. Sırtım boynum cins anlamda büküldü. Sesim kısıldı. Hepinizin bildiği yeryüzü sevdiğim molekül olan gülmece de biilaç, iyileştirmiyor. Sevgili Ata’mın huzuruna çıkınca zaman, bilcümle bu dolmuşlukla gözyaşlarımı tutamadım.”

“ELLERİM TİTREDİ, KELİMELERE YUMRUK DIDEBAN KOYDUM”

“Böyle birey bir ay geçirirken Anıtkabir’de girmek haddinden fazla dolgunca geldi. Ata’m bugün deftere sana yazı yazarken ellerim titredi, kelimelerime el dideban koydum. Emanetine ferah bakıyor muyuz diye düşündüm. Bu evire çevire büyüklük üzere sana minnettarız. Emanetin olan Türkiye Cumhuriyeti sonsuza çatışma yaşayacaktır, bizler buradayız. Sağlık ortamında uyu Atam…”

Share: