Amasya’daki gidiş geliş kazasında yaralanan tiyatrocular Gülçebi ve Fersoy taburcu edildi

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, seyir oyuncularını taşıyan minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu yaralanan Burak Gülçebi ve Ceyhun Fersoy taburcu edildi.

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Terbiye ve Araştırı Hastanesi’nde 5 gündür yatan Gülçebi ve Fersoy’un tedavisi tamamlandı. Taburcu edilen Gülçebi ve Fersoy’un durumlarının ferah olduğu öğrenildi.

Karadeniz turnesi kapsamında Çorum’da 20 Kasım akşamı son oyunlarını sahneledikten bilahare Samsun’a gezmek üzere yola çıkan seyretme ekibinin ortamında bulunduğu, Aykut Bektaş yönetimindeki 52 ADK 527 plakalı minibüs, Merzifon’un Çaybaşı köyü mevkisinde tıpkısı yönde seyreden Hacı Ahmet Kılıç yönetimindeki 42 FES 27 plakalı kamyonla çarpışmıştı. Kazada minibüsteki Bağımsız Karataş, Miğfer Güleryüz ve Burak Futbolcu hayatını kaybetmişti.

Yaralanan, çoban Bektaş, Melis İşiten ile Çımbar Özbek tedavilerinin ardından taburcu edilmişti. Kasıt Şalvarcıoğlu ve Bağımsız Ayaz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Ceyhun Fersoy, Burak Gülçebi ve Raf Savran Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne atıf edilmişti. Sergen Deveci, 21 Son Teşrin’da cankurtaran uçakla İstanbul’da özel hastaneye gönderilmişti.

Share: