Akıbet zaman haberi: Kaymakamlık sonrası savrulan araba ilk otomobile sonraları direğe çarptı: 2 çorlu

Kaymakamlık sonrası savrulan makine geçmiş otomobile bilahare direğe çarptı: 2 yaralı

KOCAELİ – Kocaeli’nin Darıca ilçesinde iki sokağın kesiştiği noktada çarpışan otomobillerden birisi, daha sonra neşelilik direğine çarptı. Direğe çoğaltan otomobilde geçici adına kâin iki avrat yaralandı.

Ilçe, Kocaeli’nin Darıca ilçesi Sırasöğütler Mahallesi 1614 Sokak ile 1613/1 Çıkmaz’ın kesiştiği noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 1613/1 sokak üzerinden 1620 Sokak istikametine ezgi halinde olan Meram Sertaç S. idaresindeki 34 RH 7233 plakalı araba ile 1614 Çıkmaz üzerinden Battal Gazi Caddesi istikametinde davranış halinde olan Oğuzhan Ö. yönetimindeki 06 BYU 366 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada savrulan Oğuzhan Ö. idaresindeki araba, kat kenarındaki hayatiyet direğine çarparak durabildi.

Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulaşan namına kâin Aysel A. ile İlknur K. yaralandı. Kazayı görenler, durumu 112 Evgin Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üstüne adrese keyif ve polis ekipleri gönderme edildi. Gücük sürede bölgeye ulaşan afiyet ekipleri, yaralılara geçmiş müdahaleyi görüngü durumunda yaptı. Arkası Sıra ambulansa alınan yaralılar, tedavi yapılmak için Darıca Farabi Eğitim Bilimi ve Araştırı Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların dirimlik tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kaymakamlık ile ilişkin inceleme başlatıldı.

Share: