Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulu çocukları bekliyor

Mersin’in model kaza Akdeniz Belediyesinin, 7-13 gözyaşı aralığındaki Akdenizli çocuklara müteveccih namına düzenlediği ve ücretsiz futbol, basketbol ve kort tenisi kurslarının verileceği “Şita Spor Okulları” pusat dönemi başladı.

Sporun ve sporcunun dostu Akdeniz Belediyesi, yaz mevsiminde olduğu kabilinden şita mevsiminde da ilçede dinamik çocukları sporla buluşturmaya, yeni yetenekleri keşfederek geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor. Hars ve Içtimai İşler Müdürlüğü koordinesinde ve ehlivukuf antrenörler eşliğinde, 7-13 gözyaşı aralığındaki çocuklara müteveccih ücretsiz ayak topu, basketbol ve kort tenisi kursları üzere Akdeniz Belediyesi Kış Spor Okulları’na kayıtlar alınmaya başlandı.

Sporu dost yahut spordaki yeteneğini yükseltmek talip çocuklarını, Akdeniz Belediyesi’nin sağladığı spor kurslarına delalet etmek talip veliler, Seyfi Ulvi Türkoğlu-Şafak Erdur Spor Tesisine gelebilir, antrparantez 05527690805 numaralı telefon üzerinden bilgi alabilir. Başvuruların kontenjanlarla ilişkin olduğu spor kurslarına son müracaat tarihi ise 11 Teşrinisani 2022. – MERSİN

Share: