AK Tümen Manisa Saylav Baybatur, gündemi değerlendirdi Açıklaması

DOĞRU Parti MKYK Üyesi ve Manisa Mebus Gaye Baybatur, YANLIŞSIZ Tümen’nin, yaptığı hizmetlerle şu an Manisa’da ve Türkiye’dahi birinci olduğunu söyledi.

DÜRÜST Fırka Manisa Milletvekilleri, partilerinin il başkanlığı yoluyla düzenlediği programda basın mensuplarıyla buluştu, gündeme dayalı açıklamalarda bulundu.

Toplantının açılışında SELIM Öğür Manisa İl Başkanı Salih Aceleci, kentte yapılan yatırımlarla ilişik bilgiler paylaştı.

Daha sonraları mütekellim Milletvekili Baybatur ise dünyanın koronavirüs salgını ve sonrasında nazik bir kriz yaşadığını belirtti.

Türkiye’nin 2022’nin ikinci yarısından itibaren çabuk benzeri şekilde kendini toparlamaya başladığını dile getiren Baybatur, “Temmuz ayından itibaren hükümetimizin yapmış olduğu çakılı gelirlilere, memurlara, emeklilere ve piyasaya müteveccih yaptığı atılımlar, alım gücünü müzayede çalışmaları meyvesini verdi. Güneş Tacı öncesi döneme çabuk bire bir şekilde dönüyoruz.” diyerek konuştu.

Avrupa’da yaşanan erke krizine değinen Maksat Baybatur, zaman Almanya’dahi saat 22.00’den sonra evlere doğal gaz verilmediğini ancak Türkiye’nin bu noktada gelişigüzel sıkıntı yaşamadığına bel etti.

Türkiye’nin doğal gaz dağıtım merkezi haline geleceğini kaydeden Baybatur, “Rusya gazı bize verecek, tığ üstelik üstüne tıpkı karşılık koyarak dağıtımını yapacağız. Bu yönde çalışmalarımız var. Yeniden hububat koridoru üzerine birlikte zavallı ülkelere gidecek olan tahılın yüzde 46’sını Avrupa ülkeleri çalmıştır. Hangi efsus kim öyle. Şimdi yapılan inikat gereği tahılı olmamış konu kendisine tığ alacağız. Un haline getireceğiz ve Türkiye kendisine biz dağıtacağız. Bu çok önemli tıpkı başarıdır.” ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi bazı bazı sormaca çalışması yapıldığını anlatan Baybatur şöyle konuştu:

“Zaman itibariyle bizim genel merkezimizin yaptırdığı anketlere bakıldığında sunu şiddetli ankette birlikte Türkiye genelinde yüzdelik 41, 42’nin altına düşmedik. Şu an ki oyumuz sunma dağ anketlerde yüzde 41, yüzde 42. Manisa genelinde anlatmak gerekirse bugün itibariyle serencam yaptırdığımız ankette üstelik gördük ki Manisa şu dakika çokça abat benzeri şekilde 5 saylav gine çıkarabiliyor. Manisa’de bazı muhalefet partisi milletvekilleri çıkıp bu kentte ilk defa CHP’nin bir numara olduğunu söylemişlerdi. Bu onlar üzere aynı umut. Gerçekleşmesi türlü sıfır bir nitelik. DOĞRU Tümen, yaptığı hizmetlerle şu dakika Manisa’bile ve Türkiye’bile birinci durumdadır.”

Toplantıda daha sonradan Milletvekilleri Uğur Aydemir, İsmail Bilici, Mehmet Büyük Özkan, Semra Kaplan Kıvırcık Koyun ve Tamer Akkal yapılan hizmetleri anlattı.

Basın toplantısına Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Polat da katıldı.

Share: