AK Partili Görgel, “Türkiye’de genişlik fazla envestisman düzlük 11’inci toprak durumundayız”

SELIM Fırka Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, “Bugüne kadar Türkiye’birlikte bildirme çok yatırım kayran 11’inci toprak durumundayız. Sakat miktarlarla söylüyorum kentimize 55-60 bilyon bakım mamul durumda” dedi.

YANLIŞSIZ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Görgel, Türkiye ve Kahramanmaraş’ın gündemine dair açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin hep illerinde olduğu kabil Kahramanmaraş’a üstelik YANLIŞSIZ Fırka döneminde koca yatırımlar yapıldığını ifade fail Görgel, “Zaman geldiğimiz noktada Kahramanmaraş ve Türkiye’nin hangi noktasına bakarsanız bakın Türkiye ve Kahramanmaraş yeniden diriltme ve imar edilmiş durumda. Kahramanmaraş ilçelerle olan angajman yolları ile, yapmış olduğumuz afiyet tesisleri, okullar, eksiksiz amme binaları, yollar, köylere yaptığımız hizmetlerden ve kent merkezine yaptığımız hizmetlerden çokça elan farklı tıpkısı noktadayız. Bugüne kadar baktığımızda Türkiye’da sunma çok yatırım kayran 11’inci memleket durumundayız. Çarkıt miktarlarla söylüyorum kentimize 55-60 milyar hizmet mamul durumda. Bu nicelik bizden önceki 80 yıla bakıldığında 80 yılda yapılan hizmetin 5-6 katına tekabül ediyor. İnşallah 2023 seçimlerine de çokça ongun bir şekilde hazırlanıyoruz. Bizler ile bu arada Ankara’daki milletvekillerimiz üstelik bakanlıklardaki işleyişi takip ediyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi memleket geneli yatırımlarına devam ediyor. Yatırımlarla asıl atmalar yapıldı ve açılışlar yapılacak. Rutin işleri ise kaymakamlık belediyelerimiz ahenktar tıpkısı şekilde yapmaya bitmeme ediyor” dedi.

İfadelerinde 6’lı masaya yüklenen İl Başkanı Görgel, “6’lı masa, 7’li masa diye niteleyerek tabir ettikleri bu işleri kesinlikle düzeltilmesi noktasında katkılarının olmayacağını yurttaş kavramış. Bu yönde tıpkı seziş ortaya koyamayacaklarını vatandaş görmüş. Türkiye ve Kahramanmaraş’a dayalı bir ati planlamalarının olmadığını yurttaş görmüş. Bu basiret haddinden fazla zer bizler üzere ve bize birlikte ayrı aynı sıklet yüklüyor. O yüzden bizlerde bu sorumluluğa layık olmak amacıyla kentimiz için az buçuk elan vatandaşlarımızın elan bereketli şartlarda yaşamaları için gayretlerimizi artırmaya müteveccih azmimizi ortaya koyacağız inşallah” dedi.

Kahramanmaraş’ta yapımı bitmeme fail projeler ve yapılacak olan projeleri sıralayan Görgel, “Kahramanmaraş Kadın Mevlit Hastanesi’nde bire bir ağırbaşlılık vardı ve yeni ayrımsız hastaneyi tamamlayıp açmaya çalışacağız. Çağlayancerit – Dulkadiroğlu arasındaki yolumuz çokça tafsilatlı zamandır bize ilettiği sorundu ve yatırım haddinden fazla şişman bir envestisman. Burada o ahit 150 milyona tenkis edilmişti ve deminden devletleştirme çalışmalarına devam ediliyor. Müteahhide doğrulama edildi ve aceleci bire bir şekilde bitmeme edecek. Elbistan – Göksun arasındaki yolumuz çabuk benzeri şekilde bitmeme ediyor ve bu yılın sonunda koskocaman ayrımsız bölümünü bitirmeyi planlıyoruz. Yörükselim hastanesinin taşınmasına yönelik taleplerimiz vardı ve onu birlikte milletvekillerimizin gayretleri ile beraber inşallah Milli Savunma Bakanlığı’mız ile görüşüldü ve Kışla sahamıza taşıyacağız” dedi.

“Hem hususi, hem bile amme yatırımları ile Kahramanmaraş’ımızı büyütmeye bitmeme edeceğiz” diyen Görgel, “Önümüzde planlanan Ilıca yolunun yatırım programına aldırma gayretimiz var inşallah. Andırın’a köprü ile ilgilendiren çalışmalar bitmeme ediyor. Adliyemize eskimemiş yapı ile ait icraat sürüyor. Site meydanı projesi hızlı aynı şekilde ilerliyor orada yıkımlar gerçekleşiyor ve meydanın taşınması ve oranın hareket alanı, park ve yer planı çabuk tıpkı şekilde başlayacak. Büyükşehir belediyemize Önsen, Kanlıdere ve Doğukent yolu üzerindeki defa, köprü ve dudak çalışmalarına devam ediyor. Klavuzlu’bile haddinden fazla muhteşem aynı budun bahçesi yapılıyor. EXPO haddinden fazla şanlı tıpkı şekilde bitmeme ediyor. 2023 Nisan ayında büyük bir organizasyon ile hem şehrimizi tanıştıracağız hem üstelik şehrimizin güzelliklerini tanıtmaya devam edeceğiz” dedi. – KAHRAMANMARAŞ



Share: