AFYONKARAHİSAR – AK Parti’li Özhaseki, İscehisar Belediyesini ülfet etti

DÜRÜST Tümen Umumi Komutan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, İscehisar Belediyesini musahabe etti.

Özhaseki, Afyonkarahisar Belediye Reisi Mehmet Yiğit ve DÜRÜST Parti İl Başkanı Hüseyin Ahu Uluçay ile Dumlupınar Mahallesi’nde benzeri gelişim adına ziyarette bulundu. Özhaseki, burada karşılaştığı yurttaş Yıldırım Yüce ile bire bir süre ahbapça etti.

Daha sonradan İscehisar ilçesine güzeşte Özhaseki, şehremaneti başkanlığını müzakere etti.

Kentteki yatırımlar ve çalışmalara ilgilendiren Şehremini Ahmet Delice’den vukuf alan Özhaseki, Afyonkarahisar’daki hep faaliyetleri yakından izleme ettiklerini söyledi.

SELIM Parti’nin amacının genelde ve yerelde kitap siyasetiyle işlemek olduğunu dile getiren Özhaseki, şöyle konuştu:

“Zait polemiklerle birtakım ajanslara servet vererek algı operasyonlarıyla, yalanlarla siyasa yapılabilir mi? yapılabilir. Demincek asıl tehalüf filhakika bunu izliyor amma biz yalanların hepsinin tayyareci olduğuna inanıyoruz. Bu takanak operasyonlarının kâffesi üstelik geçici. Kalacak olan burada yapılanlar. Başkanımızın ortaya koymuş olduğu park, asfalt ve yaya kaldırımı üzere hizmetler kalımlı. Önemli olan insanların duasını almak. Tığ da bu konuda üstümüze hangi düşerse zaten yapmaya çalışıyoruz, yapıyoruz dahi.”

Özhaseki, andıran seçimlerde Afyonkarahisar genelinde ve İscehisar özelinde rekor fikir oranı beklediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Şahin dahi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçelerine verdiği desteklerden muhit Özhaseki’ye teşekkürname etti.

Share: