Afiyet Hizmetleri Iz Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. Sarıkaya atandı

Bayburt Üniversitesi Esenlik Hizmetleri Patika MYO Müdürlüğünde zaman tasdik gerçekleşti.

Entegre kalite dalavere politikaları göre kurumsal dalavere süreçlerinde muadele ve değim ilkelerini pratiğe nâkil Bayburt Üniversitesinde, Sağlık Hizmetleri Çığır Yüksekokulu Müdürlüğüne Doç. Dr. İsmail Sarıkaya atandı. Eski Başöğretmen Doç. Dr. Nesrin Ecem Hezel ise Aydıntepe Patika Yüksekokulu Müdürü yerine yönetimsel görevini sürdürecek.

Yönetimde aktif ve eşitlikçi iştirak çerçevesini değim sistemine uyarlayan Bayburt Üniversitesinde, daha ilk Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü görevini başarıyla yürüteç Doç. Dr. İsmail Sarıkaya’nın Afiyet Hizmetleri Iz Yüksekokulu Müdürlüğü görevi yöntemince başladı. Önceki dolaşma idari tecrübeleri ve teferruatlı yıllara raci düzentileme birikimi zımnında Aydıntepe Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Nesrin Ecem Söz’ın görevi ahit tasdik ettiği yeni Başöğretmen Sarıkaya, cüret esasına müstenit yönetici rolünü, Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in kurumsal düzeyde inşa etmeyi sürdürdüğü büzük iklimiyle bütünleştirme hedefinde olduğunu söyledi. Şişman tıpkı ocak kendisine Bayburt Üniversitesinin kurumsal işleyişine katkı yer felsefesine kaldıkları yerden devam edeceklerini tamlayan Sarıkaya, üniversite ense yönetimine ve esbak Müdür Kortej’a teşekkür etti.

Aydıntepe Iz Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Nesrin Ecem Kortej ise detaylı yıllar yönetimsel kademede hizmet ettiği birimine tekrar kankızıl yerine dönmekten mutlu olduğunu ifade ederek söze başladı. Alay, iş sürecinde yönetimde iştirak ilkesini uygulamaya yardımcı olan parçalanmamış akademik ve yönetimsel personele teşekkürname ederek, Sarıkaya’ya kullanılmamış görevinde başarılar diledi.

Rektör Türkmen, Üniversitemizde yönetimin gençleşmesi ve cinsiyet eşitliğine raci fırsatlar ortaklığının tesisi üzere yaşanan hareketliliğin önemine vurgu yaparak, “Üniversitemizin vizyonuna revan yolu alay malay yürüyeceğimiz canlı arkadaşlarımız; yönetimin farklılaştığı, iri veriyle bağırsak içe geçtiği ve herif dışı faktörleri hiç olmadığı kadar kapsadığı dijital çağın lokomotif kavrayışlarını hile etmeleri bakımından nadir niteliklere haizler. Bu niteliklerin kurumsal gelişime delalet etmesi temennisiyle temas iki Müdürümüze de yıpranmamış görevlerinde başarılar dilerim.” dedi.

Sağlık Hizmetler Patika Yüksekokulu Müdürlüğünde gerçekleşen ahit doğrulama törenine Rektör Prof. Dr. Bahtiyar Türkmen ile birlikte darülfünun dal yönetimi katıldı. – BAYBURT

Share: