Acun Tekler-Muğlak Çiftler Bocce Şampiyonaları’nda eliminasyon yarışları sürüyor

Mersin’de düzenlenen Dünya Tekler-Elinin Körü Çiftler Bocce Şampiyonaları’nda (Raffa-Volo) ikinci eliminasyon müsabakaları başladı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, Cahillik ve Spor İl Müdürlüğü ile Toroslar Belediyesi aksiyon birliğinde düzenlenen organizasyonun eleme yarışları Toroslar Bocce Tesisi’nde yapılıyor.

Volo disiplininde erkeklerde mertebe, röle, biricik geleneksel, koşa anadan görme, şişko ve altın nokta kategorilerinde, raffa disiplininde kadın ve erkeklerde yegân, çiftler, karışık ve kızıl yasakçı kategorilerinde yapılan şampiyonanın bazı müsabakaları üstelik bocce tesisinin yanındaki voleybol salonunda gerçekleşiyor.

Bocce Milli Takımı’nı voloda Mehmet Fert Mümasil, Burak Altay, Mehmet Karataş, Şinasi Seleciler, Yılmaz Duran ve Emre Mecit dubara ediyor.

Raffada ise milli sporcular Bahar Çil, Sevilay Gezli, Davranış Sayak, Rukiye Varol, Oğuzhan Turhan, Ahmet Soğurgan, Toplama Balkır ve Erdal Kantemir kamer-çıplak formayla ter döküyor.

İki disiplinde 37 ülkeden 52 topluluk ve tahminî 400 sporcunun madalya mücadelesi verdiği kombinezon, 5 Kasım’da sona erecek.

Share: