ABD’de MBA endeksleri muğlak seyretti

MBA’nın yayımladığı ve haftalık rapora bakarak, satınalma endeksi yüzdelik 3,6 düşüşle 224,3 puan olurken, refinansman endeksi yüzdelik 2,2 artışla 685,3 puana geldi.

Mortgage faizleri 30 yıllık yüzde 5,74 (Geçmiş %5,74), 15 almanak yüzdelik 4,93 (Eski %4,96), 5 yıllık ARM faizi yüzdelik 4,71 (Önceki %4,62), 30 yıllık jumbo faizi yüzde 5,25 (Eski %5,28) oldu.

Bilgelik Notları:

Mortgage ortalık endeksi haftalık bütün mortgage başvurularını kapsıyor. Bu başvurular içre mübayaa evet üstelik refinansman üzere yapılan hep geleneksel ve izzet kurumlarına başvurularla sabit ve değişebilir faizli mortgage kredileri saha alıyor.

MBA satınalma endeksi, tek ev konutlarının satın alınması amacıyla yapılan bilcümle başvuruları kapsıyor. Endeks, amacına uygun kendisine geleneksel ve kamu kredileri girmek için piyasadaki bilcümle ürünleri içeriyor. Dizin, var olan hane satışlarını gösteren inanılır tıpkı belirti namına kabul ediliyor.

MBA refinansman endeksi, var olan mortgage kredilerinden refinansman amacıyla itimat kurumlarına yapılan bütün başvuruları kapsıyor. Dizin, bilcümle refinansman için yapılan mortgage yüreklilik faaliyetleri amacıyla ferah ayrımsız semptom olarak değerlendiriliyor.

Araştırma 8 Temmuz ile sona muazzez haftayı kapsıyor.

İngiltere’de ocak kabul etmek için bakir dublör: Familya boyu mortgage

 

ABD’de ikinci mortgage krizi mi?

 

Share: