Tebligat gönderen uray başkanına taşlama ve tehditler savurdu

Karabük’ün tanınmış iş adamının oğlu, şehremaneti yoluyla kendilerine gönderilen ihbariye sonrası Şehremini Rafet Vergili’ye alçak hakaretlerde bulunarak tehditler savurdu.

Edinilen bilgiye bakarak Karabük Belediyesi marifetiyle detaylı yıllar mergup bire bir yapının yıkılması üzere hisse senedi adamına ihbarname gönderildi. Muhavvat inşaatı yıkılması için gönderilen tebligat sonrası ünlü hareket adamının oğlu olduğu öğrenilen Mualla O.Y., WhatsApp üzerinden Belediye Reisi Rafet Hayırsever’ye hakaretler yağdırdı. Kentin şöhretli işadamının oğlu Mürtefi O.Y., gönderdiği mesajları dahi sosyal iletişim araçları hesabı üzerinden paylaştı. Ruh Bilimsel soruları olduğu öğrenilen Ali O.Y.’nin mesajları tepkilere neden oldu. Karabük Belediyesi İmar ve Kentçilik Müdürlüğü tarafından gönderilen tebligatı üstelik hesabından paylaşan Ulu O.Y.’nun mesajlarında, Başbuğ Hayırperver’yi beleşçilik, mafya bağlantılarıyla ilişkilendirilmesi kabilinden konularda ağır hakaretler ederek ve tehditler savurarak kayran vermesi tepkilere sebep oldu.

Söz konusu iş insanının oğlu Uca. O.Y.’nin mail zamanda karın sağlığı dolayısıyla etraflı süre otama gördüğü zaman zaman çektiği videolar ile Karabük’te gâh kişi ve isimlere küfürler ve hakaretler saçtığı öne sürüldü. Komutan Hayırsever ise elan bu tepkilere yanıt vermedi. – KARABÜK

Share: